Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çocuk Vakfı tarafından oluşturulan "Her Çocuk Haklarıyla Doğar!.." başlıklı resimli çocuk hakları sergisini gezdi.
Başbakan Yardımcısı Arınç, himayelerinde Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), Çocuk Vakfı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen 1. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi'nin açılış oturumunun ardından televizyoncu Okan Bayülgen'in moderatörlüğünü yaptığı "Çocuk ve Medya Okuryazarlığı" isimli oturumu dinledi.
Arınç, daha sonra kongre kapsamında Çocuk Vakfı tarafından hazırlanan BM Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin ilk 40 maddesinin Türkiye'den 40 çizerin resimlerinden oluşan "Her Çocuk Haklarıyla Doğar!.." başlıklı resimli çocuk hakları sergisini gezdi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kongreye katılan 116 çocuk delegeden bazılarıyla bir süre sohbet etti. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › 1. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.