12 Eylül Döneminin Başbakanı Bülend Ulusu Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika
Güncel

12 Eylül Döneminin Başbakanı Bülend Ulusu Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

12 Eylül 1980 Askeri Darbesi sonrasındaki dönemin Başbakanlığını yapan ve 92 yaşında hayatını kaybeden Saim Bülend Ulusu'nun cenaze törenine Bedrettin Dalan da katıldı.

24.12.2015 11:58  Güncelleme: 12:58

12 Eylül 1980 Askeri Darbesi sonrasında Milli Güvenlik Konseyi tarafından 44. hükümeti kurmakla görevlendirilen 18. Başbakan Saim Bülend Ulusu, dün 92 yaşındaki hayatını kaybetmişti. Ulusu için bugün Teşvikiye Cami'nde tören düzenleniyor.

DALAN DA TÖRENDE

Törene, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) eski Başkanı Bedrettin Dalan, İstanbul ve İzmir eski Valisi Nevzat Ayaz, Ulusu'nun kızı Nurgül Balkanoğlu, damadı Hasan Balkanoğlu ve torunu ile sevenleri katıldı.

ASKER, TABUTU BAŞINDA NÖBET BEKLİYOR

Ulusu'nun kızı, damadı ve torunu taziyelerin kabul ederken, tabutu başında ise askerler nöbet bekliyor. Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ulusu, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.


12 Eylül Döneminin Başbakanı Bülend Ulusu Son Yolculuğuna Uğurlanıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 12 Eylül Döneminin Başbakanı Bülend Ulusu Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • daer: Millet birbirini kesiyordu gunahiyla sevabiyla darbe Türkiye yi kurtardi 6 2 Yanıtla
  • Fırat: Darısı bu zamanın zalimlerinin başına. 6 1 Yanıtla
  • Müminler Ancak KARDEŞTİRLER: “Kavmiyet dâvasına çağıran, bizden değildir. Kavmiyet uğruna savaşan da bizden değildir. Keza kavmiyet dâvası üzerine ölen de bizden değildir” 1 0 Yanıtla

Advertisement