Depresyona Giren Şahıs 2 Çocuğuyla Çatıya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Depresyona Giren Şahıs 2 Çocuğuyla Çatıya Çıktı

Depresyona Giren Şahıs 2 Çocuğuyla Çatıya Çıktı

Denizli'de bunalıma girdiği öne sürülen 36 yaşındaki A.A., iki kızıyla birlikte çıktığı 3 katlı binanın çatısından atlamaya çalıştı.

14.09.2015 14:29  Güncelleme: 15:09

Denizli'nin Tavas İlçesi'nde eşiyle ayrı yaşadığı için bunalıma girdiği öne sürülen 36 yaşındaki A.A., biri 2.5 diğeri 5 yaşındaki iki kızıyla birlikte çıktığı 3 katlı binanın çatısından atlamaya kalkıştı.

İTFAİYE EKİBİ BRANDA AÇINCA DELİYE DÖNDÜ

Tavas İlçesi'nde dün saat 16.00 sıralarında adliye karşısındaki 3 katlı binanın çatısında 2 çocuk ve bir adam görenler polise haber verdi. Olay yerine polis, itfaiye ve ambulans geldi. Binanın çatısında bir süre kızlarıyla bekleyen ve ikna edilmeye çalışılan A.A. olay yerine gelen itfaiye ekibinin branda açtığını görünce çılgına döndü.

KÜÇÜK KIZINI ATMAKLA TEHDİT ETTİ

Küçük kızını kollarından sarkıtan A.A.'nın brandanın açılması halinde atacağını söylemesi üzerine itfaiye ekipleri geri adım atmak zorunda kaldı.

CHP MİLLETVEKİLLERİ İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Bu sırada ilçede bulunan CHP Denizli milletvekilleri Kazım Aslan ile Gülizar Biçer Karaca da olay yerine gelerek psikologla birlikte A.A.'yı ikna etmeye çalıştı.

AYRILDIĞI EŞİ GÜÇLÜKLE İKNA ETTİ

Bütün uyarılara rağmen ikna olmayan A.A'yı, 2 saat sonra ayrıldığı eşi D.A. olay yerine gelerek ikna etti. A.A'nın bir süredir bunalımda olduğu iddia edildi.

İFADE VERDİKTEN SONRA SERBEST KALDI

Olayın ardından polis merkezine götürülen A.A., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Depresyona Giren Şahıs 2 Çocuğuyla Çatıya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement