- Dün Dün 13:25
Madımak Katliamında Katledilen Aydınlar, Samsun'da Anıldı: "Unutmak; Asım Bezirci'nin Kalemine, Hasret Gültekin'in Bağlamasına, Nesimi Çimen'in...
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şubesi; Madımak Katliamı’nın 29. yılında anma etkinliği düzenledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın da katıldığı anmada konuşan dernek şube başkanı Cem Sultan Ermiş, “Unutmak en başta inancımıza, direncimize, bilincimize ve bu uğurda bedel ödeyen Kerbela'dan Şeyh Bedrettin'e, Pir Sultan'a ve bugüne kadar, hak ve hakikat mücadelesinde inançları uğruna bedel ödeyenlere ihanettir. Unutmak; Asım Bezirci'nin kalemine, Hasret Gültekin'in bağlamasına, Nesimi Çimen'in curasına, Asuman Sivri'nin Semahına, Koray Kaya'nın düşlerine ihanettir” dedi.
- 30.06.2022 30 Haz 18:13
CHP'li Karaca: "Tek Acil Çözüm, Sandıktır. İktidar ve Zihniyet Değişikliğidir"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Samsun’da; “Tek acil çözüm, sandıktır. İktidar ve zihniyet değişikliğidir. Geleceği öngörebilen, öngörüleri ile toplumda, dünyada güven yaratan; kurum ve kuruluşları ile kuralları ile bağımsız yargısı ile adaleti ile güven yaratacak bir iktidarın gelmesi gerekiyor. O iktidar da geliyor” dedi.
- 30.06.2022 30 Haz 14:46
CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca, Samsun'da basın toplantısı düzenledi Açıklaması
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, "Seçim kararı alınsın, sandık getirilsin, Millet İttifakı'nın adayını ertesi günü beklemeden o gün akşam ülkemizle, bütün yurttaşımızla onurla ve gururla paylaşırız. Yeter ki sandık gelsin.
- 29.06.2022 29 Haz 16:52
CHP'li Karaca: Ek bütçenin 3'te 2'sinin yükü emekçinin omzuna yükleniyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, "Mecliste görüşülmekte olan bütçe kanunu teklifine ek bütçenin 3'te 2'sinin yükü yine maalesef emekçi kardeşlerimizin omzuna yükleniyor" dedi.
- 29.06.2022 29 Haz 15:54
CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca basın toplantısı düzenledi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, "Ülkemizin içinde bulunduğu açmazdan kurtulmanın çözümü nedir?
- 25.06.2022 25 Haz 18:01
Denizlili Çiftçi: "Mazot Pahalı Ekemiyorum, Dikemiyorum. 60 Dönüm Bahçem Var, 20 Dönüm Daha Keseceğim"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli’nin Tavas ilçesinde yurttaşın sorunlarını dinledi. İşsiz olduğunu söyleyen biyomedikal teknikeri Volkan Bilgin, “iş başvurusu yaptığı hastanenin AKP il teşkilatından kağıt istediğini” öne sürdü. Bilgin, “Bu kadar ülkede liyakatsizlik olmaz, birilerine üye olmak, peşkeş çekmek, yağcılık yapmak zorunda değilim, kendi işimi yapmak istiyorum” dedi. Kiraz bahçesi olan çiftçi Bekir Enli ise “15 liraya mal ediyorum 10 liraya satıyorum. Mazot pahalı ekemiyorum, dikemiyorum. 60 dönüm bahçem var, 20 dönüm daha keseceğim 40 dönüm kalacak” diye konuştu.
- 23.06.2022 23 Haz 18:18
Didim Amfitiyatro'da Binlerce Kişinin Katılımıyla Toplu Açılış
Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Didim Belediyesi'nin hayata geçirdiği projelerin toplu açılış töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve binlerce yurttaşın katılımıyla Didim Amfitiyatro'da yapıldı.
- 23.06.2022 23 Haz 17:46
Aydın Büyükşehir ve Kuşadası Belediyesi Yeni Hizmet Kompleksi Açıldı
Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi'nin yaptığı yeni hizmet kompleksi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törenle açıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 26 milyon TL'ye kamulaştırdıkları alanın beton yığını olmasına izin vermediklerini belirterek, "Sizin isteğinizle alanın altına otopark yaptık. Bir zümrenin değil sizin olsun istedik" dedi. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de "Mahalle mahalle Kuşadası'nı yeniden inşa ediyoruz" diye konuştu.
- 23.06.2022 23 Haz 17:17
Kılıçdaroğlu: "Çözülemeyecek sorunumuz yok"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuvayımilliye geleneğinden gelen bir parti olduklarını, baskılara diz çökmeyeceklerini belirterek, "Bay Kemal iktidara gelirse çiftçinin, emeklinin, işçinin, memurun, sanayicinin, herkesin hakkını ve hukukunu savunacak.
- 23.06.2022 23 Haz 13:24
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Aydın'da üye katılım töreninde konuştu Açıklaması
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti olarak geçmişte yaptıkları hatalardan ders çıkarmaya çalıştıklarını belirterek "Biz bazen oturduk Ankara'da güzel nutuklar attık. Efendim niye bize oy çıkmıyor?
- 23.06.2022 23 Haz 13:22
Aydın'da 1211 Kişi CHP Rozeti Taktı. İl Başkanı Ali Çankır: "Vakit Milletin Lokmasına Göz Dikenlere Karşı Milletin Sesi Vaktidir"
CHP Aydın İl Başkanlığı'nın ocak ayından bu yana partiye üye olan 1.211 kişi için düzenlediği toplu üye töreni, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile yapıldı. CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, "Vakit yoksulluğa, yolsuzluğa, adaletsizliğe, bir yüzükle gelip milletin lokmasına göz dikenlere karşı milletin sesinin vaktidir" dedi. Söz alan yeni üyeler ise "Onlar zenginleşiyor, biz fakirleşiyoruz. Köylü milletin efendisiydi, şimdi can çekişiyor" diye konuştu.
- 23.06.2022 23 Haz 11:57
Gülizar Biçer Karaca: Çocuklar İçin Çocuklarla Birlikte Politikalar Geliştirmek Temel Hedefimizdir
CHP’nin 80 çocukla yaptığı “Çocukları Dinliyoruz” toplantısının sonuçları bugün Merkez Yürütme Kurulu’na (MYK) sunuldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, “Çarpıcı ve gerçekçi yorumlarıyla ülkenin içinde bulunduğu durumda biz yetişkinlerden haklarının gözetilmesini ve özellikle çocukları ilgilendiren konularda çocukların görüşlerine başvurulmasını isteyen çocuklar için çocuklarla birlikte politikalar geliştirmek temel hedefimizdir” dedi.
- 22.06.2022 22 Haz 15:18
Son dakika haber | Gülizar Biçer Karaca, Yargıtay'ın Askeri Öğrencilerle İlgili Kararını Değerlendirdi: "Umut Verici Bir Gelişme"
Son dakika gündem haberi... CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Yargıtay’ın 15 Temmuz darbe girişimi sonrası tutuklanan askeri öğrencilerin tahliye kararıyla ilgili “Bugün bu gelişmenin olması hukuk adına, adalet adına ve toplumun adalete olan inancının giderek zayıfladığı bir süreçte umut verici bir gelişme olarak değerlendiriyoruz, tahliye olan öğrencilerimize geçmiş olsun diliyoruz” dedi.
- 20.06.2022 20 Haz 17:39
Son dakika! Biçer Karaca'dan Hsk Kararnamesine Tepki: "Bu Değişiklik Seçim Ayarı Mıdır? Ama Yolcudur Abbas Bağlasan Durmaz"
Son dakika haber: CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, 5 bin 426 hakim ve savcının görev yerinin değiştirilmesiyle ilgili “Bu değişiklik seçim ayarı mıdır? Kuraya girecek ve kurayla ortaya çıkacak olan isimleri siz bu yapı içerisinde de güvenmeyip bu atama ile seçim kurulu hakimliği yapacakları da bugünden belirlemeyi hedefliyorsunuz. Ama ne yaparsanız yapın yolcudur Abbas bağlasan durmaz. Geliyor gelmekte olan” dedi.
- 18.06.2022 18 Haz 14:24
İzmir'de 3 Bin Kişi CHP Rozeti Taktı.
CHP İzmir İl Başkanlığı'nın toplu üye katılım töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yapıldı. 3 bin kişinin rozet CHP rozetini taktığı törende konuşan İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Televizyon bölümü mezunu, Sanat Felsefesi doktora öğrencisi Ezgi Aydın, “Son altı aydır özel bir yemek firmasında asgari ücretin yarısı maaşla çalışmaktayım. Bu firmada bulaşıkçı olarak çalışıyorum. Evet, bulaşıkçılık yapıyorum. Gitmemizi istiyorlar, gitmeyin. Vazgeçmemizi istiyorlar, vazgeçmeyin. Umut bugün burada, umut şu an tam karşımda. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlatan o anlamlı cümlesini bir kez daha söylemek istiyorum. Geldikleri gibi giderler” dedi.
- 18.06.2022 18 Haz 13:12
İzmir'de 3000 Kişi CHP Rozeti Taktı… CHP İzmir İl Başkanı Yücel: Altı Ok'un Çatısı Altında Mücadele Etmek İsteyenlerde İnanılmaz Artış Var"
CHP İzmir İl Başkanlığı'nın toplu üye katılım töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yapıldı. 3 bin kişinin rozet CHP rozetini taktığı törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Ülkenin geleceği için Altı Ok’un çatısı altında mücadele etmek isteyen vatandaşlarımızın inanılmaz bir artış göstermiş olduğuna şahit oluyoruz. Bu artış, halka dokunan ve dürüst politikalarla çözüm üreten CHP’nin, AKP’nin aksine halkı yalnız bırakmamasından ve millete sırtını dönmemesindendir" diye konuştu.
- 14.06.2022 14 Haz 11:42
CHP'den Sadat Yöneticileri Hakkında Suç Duyurusu: "Ülkeyi Kaosa Sürüklemek İçin Büyük Suçlar İşleyebilecek Bir Suç Örgütü Kurmuşlardır"
CHP, SADAT yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Dilekçede, “Şüpheliler, ülkeyi kaosa sürüklemek, halkın iradesiyle ortaya çıkan seçim sonuçlarını yok etmek ve devletin Anayasayla güvence altına alınan niteliklerini ortadan kaldırmak için büyük suçlar işleyebilecek kapasitede bir suç örgütü kurmuşlardır. Bunun için Kanunlarımızda terör faaliyeti olarak belirtilen eylemleri sürdürmekten de çekinmemektedirler” değerlendirmesi yapıldı.
- 14.06.2022 14 Haz 11:20
CHP Heyeti Sadat Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan başkanlığındaki CHP Heyeti, SADAT hakkında Ankara Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “Kanunlarımız karşısında paramiliter örgütlenmeler Türkiye’de suçtur. SADAT paramiliter örgütlenmesiyle Türkiye Cumhuriyeti kanunları çerçevesinde suç işlemek üzere kurulmuş ve sarayın da desteğini arkasına alarak faaliyet yürüten bir suç örgütüdür” dedi. SADAT gibi yapılara meydanı bırakmayacaklarını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, “Bu memleketin her köşesindeki her sandıktan çıkan seçmenin iradesine sahip çıkacağız. Hiçbir güç, hiçbir yapı milli iradenin üstünde değildir. Bugün milli iradeyi tanımayacaklarını, sandıktan çıkacak sonucu tanımayacaklarını söyleyebilecek kadar fütursuz bir hale gelmişlerdir. Gücü nereden aldıkları da malumdur” dedi.
- 11.06.2022 11 Haz 11:45
Amasyalı Oluz Köylüleri: "Mazot Alıp da Mahsulümü Toplayamadım. Çıkıyorlar, 'Siz Üretin.' Nerede Üretecek Bu Çiftçi?"
Amasya'nın Oluz köylüleri mazota gelen zamlar nedeniyle şehir merkezine gidememekten dert yanıyor. Kabak üreticisi Hacı Ayan, “Kabağı ektim. 1 buçuk liradan veremiyorum. Mutfağa 10 liraya giriyor. Hale gittiğim zaman, benim arabanın yakıtı 200 lira. Mazot alıp da mahsulümü toplayamadım. Salatalığı kaç liraya yiyorsunuz siz mutfakta, 15 lira. Ben 1 buçuk, 2 liraya veremiyorum. Ancak çıkıyorlar, ‘siz üretin, siz üretin, siz üretin.’ Nerede üretecek bu çiftçi?” tepkisini gösterdi.
- 10.06.2022 10 Haz 13:41
CHP'li Karaca: "Suni Gündemler Yaratarak Ülkedeki Ağır Ekonomik Buhranın Üzerini Örtmeye Çalışanlara Gereken Cevap Çok Yakın Zamanda Verilecek"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kimsenin ötekileştirilmesine izin vermeyiz. Her mazlumun, her mağdurun yanında olduğumuzu gibi senin de yanında dimdik dururuz Bay Kemal” sözlerine; “Mal bulmuş mağribi gibi bu meselenin üzerine atladı. Suni gündemler yaratarak ülkedeki ağır ekonomik buhranın üzerini örtmeye çalışanlara cevap yakında verilecek” tepkisini gösterdi.
- 10.06.2022 10 Haz 12:14
Gülizar Biçer Karaca: "Vatandaşlarını Unutan Bu İktidara Artık Dur Demek Gerekiyor"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, “Vatandaşlarını unutan, ülkemizin gelirini 84 milyonla eşit, adil paylaşmayan bu iktidara artık dur demek gerekiyor. Tek hedef var halkın iktidarı, tek hedef CHP’nin, Millet İttifakı’nın iktidarıdır. Hiç kimsenin kıyafeti, kimliği, inancı, düşüncesi yaşam şeklinden dolayı, yazdığı, çizdiği tweetten dolayı tutuklanmadığı, ötekileştirilmediği özgür, bağımsız Türkiye’yi hep birlikte kurabiliriz” dedi.
- 09.06.2022 09 Haz 20:14
Amasyalı Aktar: Ben 15 Yıldır Bu İşi Yapıyorum, Benim 5 Kuruş Param Yok, Ölsem Cenaze Param Yok
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın Amasya’da ziyaret ettiği bir aktar, “Aldığım maaşı da buraya harcıyorum, buradan gram gram yiyorum. Ben 15 yıldır bu işi yapıyorum, benim 5 kuruş param yok, ölsem cenaze param yok” dedi.
- 09.06.2022 09 Haz 16:10
CHP'li Kadın Milletvekilleri Amasya'daki Karınca Kadınları Kooperatifi'ni Ziyaret Etti: "En Azından Kazanabiliyoruz. Özgüvenimiz Yerine Geldi"
CHP Genel Başkanı Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve CHP'li kadın milletvekilleri, Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesindeki Karınca Kadınları Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kooperatif üyesi bir kadın, “En azından kazanabiliyoruz. Özgüvenimiz yerine geldi” dedi. Sarayözü Köyü Muhtarı Saniye Altun ise "Köyde çalışan kadınlara hiç olmazsa bir emekli şansı versinler. Bir kazançları, bir gelirleri yok. Hiç olmazsa bir aile sigortası olsun. Bir sahip çıkılsın" diye konuştu.
- 02.06.2022 02 Haz 19:41
Gülizar Biçer Karaca: "Benim veya Ailemin Başına Birşey Gelirse Sorumlusu Erdoğan'dır"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, partisinin dünkü grup toplantısında söylediği sözler nedeniyle Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu. Karaca, “Bana ve parti arkadaşlarıma karşı hukuka aykırı ve suç teşkil eden davranışlarını sergilemeye devam eden şüpheli hakkında şikayetçi olmak zorunluluk arz etmiştir. Benim veya ailemin canına veya mallarının başına bir şey gelmesi durumunda sorumlunun şüpheli olduğunun bilinmesini istiyorum” dedi.
- 02.06.2022 02 Haz 16:36
Taşıt Kanunu'na muhalefetten yargılanan eski belediye başkanı: Tek işlem bize yapıldı
İZMİR'in Konak ilçesinin eski belediye başkanı Sema Pekdaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 2017'de düzenlenen 'Adalet Yürüyüşü'ne belediye ikram aracını gönderdiği gerekçesiyle hakkında '237 sayılı Taşıt Kanunu'na muhalefet'ten 1 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada...
- 02.06.2022 02 Haz 14:10
Eski Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş Taşıt Kanunu'na muhalefetten hakim karşısında
Eski Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş hakkında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2017 yılındaki "Adalet Yürüyüşü"ne belediye ikram aracını gönderdiği gerekçesiyle "237 sayılı Taşıt Kanunu'na muhalefet" suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava, görülmeye başlandı.
- 02.06.2022 02 Haz 13:53
Gülizar Biçer Karaca'dan Adalet Yürüyüşü'ne İkram Aracı Yolladığı İçin Yargılanan Eski Konak Belediye Başkanı Pekdaş'a Destek: "Milletin Gönlünde...
Eski Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2017 yılında Ankara'dan İstanbul'a yaptığı 'Adalet Yürüyüşü'ne belediyenin ikram aracını gönderdiği gerekçesiyle yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı. Duruşma öncesi İzmir Adliyesi önünde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, "Başkanlarımızı, vatandaşlarımızı, gençleri, kadınları baskınla alıp adliyelere gönderiyorlar. İstiyorlar ki millet korksun. Milletin gönlünde kaybettikleri iktidarı adliye binalarında arıyorlar. Zorbalar, zulmedenler gidecek, cesaret kazanacak" dedi.
- 01.06.2022 01 Haz 16:47
Gülizar Biçer Karaca: "'Camide İçki İçtiler' Yalanının Görüntüleri Ortada Yok Ama AKP Genel Merkezi'ndeki Pudra Şekercilerinin Görüntüleri Ortada
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bugünkü grup toplantısında Gezi protestolarını hedef alan sözleriyle ilgili “Camide içki içtiler yalanının görüntüleri 469 haftadır ortada yok, ama AKP Genel Merkezi’ndeki pudra şekercilerinin görüntüleri ortalığa saçıldı” dedi.
- 01.06.2022 01 Haz 13:12
Ekrem İmamoğlu Hakkında, Siyaset Yasağı ve 4 Yıla Kadar Hapis İstemiyle Açılan Dava Ertelendi
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, “YSK Başkan ve üyelerine hakaret ettiği” iddiası ile açılan, 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası ve siyaset yasağı istenen dava 21 Eylül 2022 tarihine ertelendi.
- 31.05.2022 31 May 15:26
Aladağ Davasında Verilen Cezalara Aileler Tepki Gösterdi. Acılı Baba: "Milli Eğitim Müdürü Ceza Almadıktan Sonra Neye Yaradı Ki, Acım Dinmedi"
Adana’nın Aladağ ilçesinde Süleymancılara ait kaçak yurtta 2016 yılında çıkan yangında çocuklarını kaybeden aileler, 18 kişinin yargılandığı davada verilen cezaları yetersiz buldu. Acılı baba Mehmet Ali Baş, “Benim acım şu anda dinmedi. Milli Eğitim Müdürü ceza almadıktan sonra neye yaradı ki. Beni oraya yönlendiren, devletin yurdunu yıktıran adam ceza almadığı sürece benim acım nasıl dinsin” dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ise, “Gerçek sorumlular, kamu görevlileri aslında gereken cezayı almadılar. Adalet kısmen tecelli etti, ama yarım tecelli etti” dedi.
- 27.05.2022 27 May 17:40
Mardinli Çiftçi: "Mazot Pahalı, Tarlayı Süremedik. Elle Çapalıyoruz"
Mardinli çiftçi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’ya dert yanarak mazot fiyatlarındaki fahiş fiyat artışı nedeniyle tarlasını süremediğini, işçi tutarak elle çapalama yaptıklarını söyledi. Çiftçi, “Sabahtan akşama kadar tarlanın içindeyiz” dedi.
- 27.05.2022 27 May 13:35
Mardinli Vatandaş: Geçinebilmek İçin Mecburiyetten Çocuklarımı Okuldan Aldım. İçimden Ağlamak Geliyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, partisinin kadın milletvekilleriyle birlikte Mardin’in Yurderi köyünde kadınların sorunlarını dinledi. Liseye gitmek isteyen kızlar, köylerine servis verilmediği için okula gidemediklerinden yakındı. Bir kadın ise “Geçinebilmek için mecburiyetten çocuklarımı okuldan aldım. İçimden ağlamak geliyor. Bu çocukların halini görseniz, buradan kalkamazsınız. Biz de bir anayız sonuçta, biz de çocuklarımızın arkadaşları gibi olmasını istiyoruz. Ama elimizden bir şey gelmiyor, mecburuz" dedi.
- 26.05.2022 26 May 17:12
CHP'li Karaca, Mardin'de: "Bu Düzen Bitmeli, Bu Düzeni Bize Layık Görenler de Gitmeli"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Mardin’de; “Ekonomik buhran artık derinleşti. Krizden buhrana, buhrandan derin yoksulluğa doğru evirilmeye başlandı. Bu düzen bitmeli, bu düzeni bize layık görenler de gitmeli” açıklamasını yaptı.
- 25.05.2022 25 May 19:25
CHP'li Karaca ve Bankoğlu, Gezi Davası Tutuklularını Silivri'de Ziyaret Etti: "Adaletin Sağlandığı Türkiye'de Başı Dik Şekilde Bu Kapıdan Çıkacaklar"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu ile Gezi Parkı davası tutukluları Can Atalay, Ali Hakan Altınay ve Tayfun Kahraman’ı Silivri Cezaevi’nde ziyaret etti. Karaca, “Gezi davasında bu ağır cezaların verilmesi onları hedefine ulaştıramadı. Aslında kendi ayaklarına sıktılar, diyebiliriz. Buradan onlar başı dik bir şekilde çıkacaklar" dedi. Bankoğlu ise “Gezi aslında hepimiziz. Biz Gezi’yiz. Gezi bizim davamız. Bugün burada yargılananlar, tutuklular özgürlüklerine kavuşacaklar. Ne zaman? Adaletin, bağımsız yargının olduğu günlerde” diye konuştu.
- 25.05.2022 25 May 16:47
Gezi Davası Tutuklularından Mesaj: "Korku İmparatorluğu ve Korku Duvarlarına Teslim Olmayalım"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve Bartın Milletvekili Aysun Bankoğlu, Gezi Davası’nda hapis cezası verilen Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater ve Mine Özerden'i Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde ziyaret etti. Karaca; Yapıcı, Mater ve Özerden’in “Hep birlikte, cesaretle mücadele edelim ve yaratılmak istenen korku imparatorluğu ve korku duvarlarına tekrar teslim olmayalım” mesajı verdiğini aktardı.
- 24.05.2022 24 May 14:41
CHP'li Biçer Karaca'dan Bakan Kirişci'ye Tepki: "Bu Verdiğiniz Yanıt Bir Milletvekiliyle, Vatandaş ile Alay Etmektir"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, gıda krizine yol açan ve gıdaya erişim hakkına engel olan fiyat artışlarının nedenini Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’ye sordu. Ancak kendisine ilgisiz bir yanıt gönderildiğini belirterek tepki gösteren Karaca, “Buradan Tarım Bakanı’na sesleniyorum bu verdiğiniz yanıt bir milletvekiliyle ve TBMM iradesiyle alay etmektir, dolayısıyla vatandaş ile alay etmektir” dedi.
- 19.05.2022 19 May 13:28
Atakum Belediyesi'nden 19 Mayıs Videosu
Atakum Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle CHP’li kadın milletvekili ve belediye başkanlarını aynı videoda bir araya geldi. Kadınlar, 19 Mayıs’ı Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleriyle selamladı.
- 19.05.2022 19 May 11:48
DENİZLİ'DE 103 BALON HAVAYA BIRAKILDI
DENİZLİ'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.
- 18.05.2022 18 May 13:03
Merkezefendi Belediyesi Aşağışamlı Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı
Merkezefendi Belediyesi tarafından Aşağışamlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal tesis hizmete açıldı. Açılışla birlikte Merkezefendi Belediyesi ‘Kırsal Kalkınma Eylem Planı’ kapsamında üreticiye fide dağıtımı da yapıldı.
- 17.05.2022 17 May 17:43
Türkan Saylan Parkı, Merkezefendi'de törenle açıldı
Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Türkan Saylan Parkı gerçekleştirilen tören ile açıldı.
- 12.05.2022 12 May 16:59
Gülizar Biçer Karaca: İstanbul'un Kaybını Hazmedemeyen Zihniyet, Yargı Eliyle İstanbul'u Kazananlardan Hesap Sormaya Çalışıyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Yargıtay’ın, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yargılandığı bazı davalarda verilen ve ‘siyasi yasak’ da içeren cezaları onamasına ilişkin, “İstanbul’un kaybını hazmedemeyen zihniyet, yargı eliyle İstanbul’u kazananlardan hesap sormaya çalışıyor” dedi.
- 12.05.2022 12 May 15:47
CHP'li Biçer Karaca: "Kadınların Dekoltelerine, Kıyafetlerine Bakmak Yerine Öldürülen, Şiddete Maruz Kalan Kadınlara Bakın"
CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar’ın oyuncu Melis Sezen’in kıyafetiyle ilgili yaptığı açıklamalara tepki göstererek, "Kadınların dekoltelerine, kıyafetlerine bakmak yerine öldürülen, şiddete maruz kalan kadınlara bakın” dedi. Bazı valiliklerin aldığı yasaklama kararlarına dikkat çeken Biçer Karaca, "Ülkemizde yeniden temel hak ve özgürlüklere müdahale üzerinden kutuplaştırma, toplumsal barışı ortadan kaldıracak ve gerginlik ortamları yaratacak birtakım uygulamalara hız verildi" diye konuştu.
- 10.05.2022 10 May 23:08
CHP'li Karaca: "Bu Teklif, Kadına Şiddeti Önlemek İçin Değil Kadınları Kandırmak İçin, Pansuman Kanun Teklifidir"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, TBMM Genel Kurulu’nda, kadına ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesini öngören kanun teklifinin görüşmelerinde; “Bu teklifte kadına karşı şiddetin önlenmesi, kadın cinayetlerinin engellenmesi ya da ısrarlı takibe maruz bırakılan kadınları korumaya, kollamaya yönelik hiçbir etkin uygulama, etkin cezai düzenleme bulunmamaktadır. Bu kanun teklifi kadına karşı şiddeti önlemek için verilen bir kanun teklifi değil kadınları kandırmak, yeniden oylarına talip olmak için sadece ve sadece pansuman kanun teklifidir” dedi.
- 09.05.2022 09 May 12:56
CHP'li Karaca, Gıda Enflasyonu Komisyonu Kurulması İçin Çağrı Yaptı
CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde “Gıda Enflasyonu Komisyonu” kurulması için çağrı yaptı. TBMM’ye gıda enflasyonunun sebeplerinin araştırılması için komisyon kurulması teklifi sunduklarını anımsatan Karaca, “Türkiye gıda enflasyonu arasındaki makas rekor kırdı. Türkiye'de gıda enflasyonu, küresel gıda enflasyonundan nisan ayında rekor negatif ayrışma yaşadı” dedi.
- 01.05.2022 01 May 14:00
Denizli'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Denizli'de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
- 26.04.2022 26 Nis 20:25
CHP'nin Çocuk Yoksulluğunun Araştırılması İçin Verdiği Önerge Reddedildi: "Bir Nesil Kayboluyor"
CHP’nin çocuk yoksulluğunun sebeplerinin araştırılması ve alınacak önlemlerin belirlenmesi amacıyla verdiği önerge, TBMM Genel Kurulu’nda AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, “Bir nesil kayboluyor ve maalesef telafisi de mümkün olmayacak. Pazarda aileler çürük sebze, meyve topluyor” dedi.
- 26.04.2022 26 Nis 19:10
Yargılandığı Davadan Beraat Eden CHP'li Çervatoğlu: "Ne Yazık Ki Gezi Davası'na Kadar Yaşadığımız Sevinç Kursağımızda Kaldı"
Rize Fındıklı Belediye Başkanı CHP'li Ercüment Şahin Çervatoğlu, üç yıl önce düzenlenen ViçeFest'te çıkan olaylar gerekçe gösterilerek, hakkında üç yıl hapis cezası istenen davada beraat etti. Beraat etmesini "buruk bir sevinç" olarak değerlendiren Çervatoğlu, "Dürüst, namuslu, gerçekten hukukun üstünlüğünü savunan hukukçularımızın, hakimlerimizin, savcılarımızın, adalet kurumunun var olduğuna inanıyorum ama ne yazık ki Gezi Davası’na kadar yaşadığımız sevinç, kursağımızda kaldı" dedi.
- 25.04.2022 25 Nis 21:37
CHP Kurmaylarından Gezi Davası'nda Verilen Hapis Cezası Kararlarına Tepki: "Erdoğan ve Rejimi Mahkum Olmuştur"
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Gezi Parkı Davası’nda verilen hapis cezası kararlarına CHP kurmaylarından tepki geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, “Tutuklama kararının adaletle ile hiçbir ilgisi yok” derken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ise “Gezi davasında yargılananlar değil, Erdoğan ve rejimi mahkum olmuştur” değerlendirmesini yaptı.
- 25.04.2022 25 Nis 15:21
Görevi başındaki memura direnmekten yargılanan Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu beraat etti
Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu, görevi başındaki memura mukavemetten yargılandığı davadan beraat etti.
- 25.04.2022 25 Nis 15:05
3 YIL HAPSİ İSTENEN FINDIKLI BELEDİYE BAŞKANI İÇİN BERAAT KARARI
RİZE'nin Fındıklı ilçesinde 3 yıl önce düzenlenen festivalde çıkan olaylarla ilgili görülen davada, 'kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek amacıyla cebir veya tehdit kullanma' suçlamasıyla yargılanan ve savcının mütalaasında 'hak yoksunluğu' ile 3 yıl hapis cezası talep...
- 25.04.2022 25 Nis 12:18
Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu Hakkındaki Yargılama Sürüyor.
Rize’de, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu hakkında üç yıl önce ilçede düzenlenen bir festivalde çıkan olaylar gerekçe gösterilip, üç yıl hapis cezası istemiyle açılan dava devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, duruşma öncesinde; “asla yılmayacağız, yolumuza devam edeceğiz. Güneşli günleri hep birlikte göreceğiz." 31 Mart’ın rövanşını almaya çalışıyorlar. Asla yılmayacağız, yolumuza devam edeceğiz. Güneşli günleri hep birlikte göreceğiz” açıklamasını yaptı.
- 24.04.2022 24 Nis 16:37
CHP'den 12 Maddelik Bütüncül Çocuk Politikası: "Çocuğun Üstün Yararını Gözetiyoruz"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, partisinin “Bütüncül Çocuk Politikası”nı çocuk katılımı ilkesini gözeterek, çocukların görüşlerini aldıktan sonra sonuçlandıracaklarını kaydetti. Biçer Karaca, “Çocuğu ‘bugünün hak öznesi’ olarak görürsek sorunları çözeriz, eşit bir toplumu, demokrasiyi mümkün kılabiliriz” dedi.
- 23.04.2022 23 Nis 12:37
CHP'li Karaca: "Yandaşlarınıza Ballı, Kıyaklı Huzur Hakları Öderken Çocukların Beslenme Hakkını Neden Düşünmüyorsunuz?"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca; başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere beş bakanlığın koordinesinde planlanan “okul yemeği programının” 2020 yılından bu yana başlatılmadığını anımsattı. Karaca, “Neden bu kadar derin çocuk yoksunluğu yaşanırken, beslenme hakkı ihlali yaşanırken, ekonomik buhran sebebiyle et ve süt gibi temel gıdalara erişim önünde ekonomik engeller varken, bu programı hayata geçirmiyorsunuz? Yandaşlarınıza ballı, kıyaklı huzur hakları öderken çocukların beslenme hakkını neden düşünmüyorsunuz?” dedi.
- 23.04.2022 23 Nis 11:16
23 Nisan'da iç karartan tablo: Türkiye çocuk yoksulluğunda zirvede
Türkiye, OECD ülkeleri arasında yüzde 27.7'lik oranıyla çocuk yoksulluğunda zirvede yer aldı. Okula aç giden ve derslerine odaklanamayan çocukların gelişimi zora girerken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Milli Eğitim Bakanlığı'na ücretsiz beslenme programını uygulamaya koyması yönünde çağrıda bulundu.
- 10.04.2022 10 Nis 15:41
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yeniçağ gazetesini ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "ekonomik sorunlar nedeniyle ay sonunda ulusal yayıncılıktan bölgesel yayıncılığa geçeceğini" açıklayan Yeniçağ gazetesinin Ankara bürosunu ziyaret etti.
- 06.04.2022 06 Nis 05:12
ŞEBNEM ŞİRİN CİNAYETİ SANIĞI: YERE DÜŞTÜKTEN SONRASINI HATIRLAMIYORUM
DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, kız arkadaşı Şebnem Şirin'i (25) boğazını kesip, vücudunun 11 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Furkan Zıbıncı (25), ilk kez hakim karşısına çıkarıldı.
- 05.04.2022 05 Nis 13:33
Son dakika gündem: Denizli'de Şebnem Şirin'in öldürülmesiyle ilgili sanığın yargılanmasına başlandı
Son dakika gündem haberi: Denizli'de, Şebnem Şirin'i boğazından bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılan sanık, hakim karşısına çıktı.
- 01.04.2022 01 Nis 19:47
BALÇOVA'DA ŞİDDET MAĞDURU KADINLARA ACİL YARDIM PROTOKOLÜ
İZMİR'in Balçova ilçesinde şiddete uğrayan kadınların maruz kaldıkları şiddet ile mücadeleye destek verilerek danışmanlık ihtiyaçlarının ücretsiz karşılanabileceği acil yardım hattı protokolü imzalandı.
- 30.03.2022 30 Mar 23:01
Seçim Kanunu Teklifi, TBMM Genel Kurulunda
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, "Bu milletin ferasetine, vicdanına güvenin.
- 25.03.2022 25 Mar 20:11
Doç. Dr. Adem Palabıyık: "CHP, HDP'leşirken HDP Kemalist'leşiyor"
Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi, Sosyal ve Kültürel Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr.
- 18.03.2022 18 Mar 11:38
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü
İzmir, Denizli, Aydın, Manisa ve Uşak'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
- 14.03.2022 14 Mar 11:33
Marmaris Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi açıldı
Marmaris Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerini bir açılışla taçlandırdı.
- 13.03.2022 13 Mar 03:55
CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca, konferansta konuştu
CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, 8 Mart'a ne anlam yüklenirse yüklensin aslında özü itibarıyla 8 Mart'ın kadınlar için bir mücadele günü olduğunu söyledi.
- 12.03.2022 12 Mar 21:17
Marmaris Belediyesi Kadın Danışma Merkezi hizmete açıldı
Marmaris Belediyesi, şiddet gören, psikolojik ve sosyal desteğe ihtiyaç duyan kadınlar için 'Kadın Danışma Merkezi'ni törenle hizmete açtı.
- 12.03.2022 12 Mar 18:40
CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca, Muğla'da konferansta konuştu Açıklaması
CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, 8 Mart'a ne anlam yüklenirse yüklensin aslında özü itibarıyla 8 Mart'ın kadınlar için bir mücadele günü olduğunu söyledi.
- 08.03.2022 08 Mar 17:18
CHP Genel Merkezi'nde çalışan kadın personele 8 Mart SMS'i
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla plan yapmaması üzerine, CHP Genel Merkez Sekreteri Derya Gödek kadın personele toplu SMS attırarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçekleştireceği buluşmaya katılım...
- 05.03.2022 05 Mar 14:52
CHP'Lİ SALICI 6 LİDERİN FOTOĞRAFI ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İKTİDARININ FOTOĞRAFI OLUR
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İnsanlar bir araya gelsinler, oturabilsinler, konuşabilsinler diyoruz.
- 05.03.2022 05 Mar 14:51
CHP Rize İl Başkanlığınca üye katılım programı düzenlendi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanlığı tarafından üye katılım programı düzenlendi.
- 05.03.2022 05 Mar 10:32
Marmaris 8 Mart'ta etkinlik yağmuru
Marmaris, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü 10 gün sürecek çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.
- 03.03.2022 03 Mar 13:17
Kayıp Doku için görevlendirilen CHP heyeti Tunceli'de görüşmelere başladı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirdiği heyet, 21 yaşındaki Gülistan Doku'nun Tunceli'de 5 Ocak 2020 tarihinde kaybolmasına ilişkin rapor hazırlayacak.
- 03.03.2022 03 Mar 12:58
CHP HEYETİ, GÜLİSTAN DOKU İÇİN TUNCELİ'DE
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı ile partisinin milletvekillerinden oluşan heyet, 789 gündür haber alınamayan Gülistan Doku'nun akıbeti konusunda yapılan çalışmalarla ilgili rapor hazırlamak için Tunceli'ye geldi.
- 28.02.2022 28 Şub 13:52
Sakarya'da havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin 7 sanık yargılanıyor
Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamaya ilişkin, aralarında fabrika sahiplerinin de bulunduğu 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın sekizinci duruşması devam ediyor.
- 28.02.2022 28 Şub 11:29
Son dakika haber... Havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin 7 sanık yargılanıyor
Gelen son dakika haberlerine göre Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamaya ilişkin aralarında fabrika sahiplerinin de bulunduğu 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın sekizinci duruşması başladı.
- 07.02.2022 07 Şub 18:29
Öztrak: "Üretici ve tüketici enflasyonu arasındaki fark 45 puan"
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Isparta'da yaşanan elektrik kesintisinde sorumluluğu olanların bunun bedelini mutlaka ödemek zorunda olduğunu belirterek, "Kesilen elektrikleri nedeniyle Ispartalıların uğradıkları zararlar, kuruşuna kadar mutlaka tazmin edilmelidir.
- 07.02.2022 07 Şub 17:44
HDP'li Hüda Kaya'nın "Dilerim geçmiş olmasın" paylaşımına CHP'den yorum: Biz sağlık sorunu yaşayan herkese 'geçmiş olsun' deriz
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Erdoğan'ın Kovid-19 testinin pozitif çıkmasından sonra HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın "Dilerim geçmiş olmasın" paylaşımıyla ilgili, "Biz sağlık sorunu yaşayan herkese 'geçmiş olsun' deriz" ifadelerini kullandı. Ayrıca Öztrak, "İstanbul'da, MOBESE kameralarına hemen ulaşan troller, Isparta'da ortada yoktu. Isparta kaderine terk edildi" dedi.
- 07.02.2022 07 Şub 15:43
Son dakika gündem: CHP'li Karaca koronavirüse yakalandı
Son dakika gündem haberine göre CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca koronavirüse yakalandı.
- 04.02.2022 04 Şub 18:48
Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 91. yıldönümü anıldı
Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 91. yıldönümü anıldıDENİZLİ Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 91. yıldönümü törenle anıldı.
- 04.02.2022 04 Şub 12:11
Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 91. yıldönümü anıldı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 91. yıldönümü törenle anıldı.
- 03.02.2022 03 Şub 15:56
Cumhuriyet Kadınları Buluşması yapılacak
Denizli'nin Bozkurt ilçesinde 4 Şubat'ta Cumhuriyet Kadınları Buluşması gerçekleştirilecek.
- 02.02.2022 02 Şub 16:36
İSTANBUL-CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİNDEN SEDEF KABAŞ'A ZİYARET
CUMHURİYET Halk Partisi milletvekilleri Cumhurbaşkanına hakaret suçundan tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş'ı Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde ziyaret etti.
- 02.02.2022 02 Şub 06:38
Soylu: "Üzerimize düşen sorumluluğu millet nezdinde yerine getirmeye çalışan bir anlayış ortaya koyuyoruz"
Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşması ANKARA - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı'na katıldı.
- 01.02.2022 01 Şub 23:58
GÜNDEM ÖZETİ / 2 Şubat 2022
6 Nisan 1920YASAMA YÜRÜTME SİYASET1- CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca başkanlığındaki CHP kadın milletvekillerinden oluşan heyet, gazeteci Sedef Kabaş'ı tutuklu bulunduğu Bakırköy Cezaevi'nde ziyaret edecek.
- 31.01.2022 31 Oca 18:59
Son dakika haberleri! Sakarya'da havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin 7 sanığın yargılanması sürüyor
Bir son dakika haberine göre Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamaya ilişkin aralarında fabrika sahiplerinin de bulunduğu 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın yedinci duruşması yapılıyor.
- 31.01.2022 31 Oca 12:01
Son dakika haberleri: Sakarya'da havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin 7 sanığın yargılanması sürüyor
Edinilen son dakika haberine göre Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamaya ilişkin aralarında fabrika sahiplerinin de bulunduğu 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın yedinci duruşması yapılıyor.
- 25.01.2022 25 Oca 16:47
Merkezefendi'de Uğur Mumcu anıldı
Merkezefendi Belediyesi, katledilişinin 29.yılında Uğur Mumcu'yu Yazar ve yönetmen Nebil Özgentürk ile andı .
- 14.01.2022 14 Oca 10:16
Rektör Kutluhan: "PAÜ olarak hedefimiz ilk 20"
Rektör Kutluhan: "PAÜ olarak hedefimiz ilk 20"2021 akademik yılında profesörlüğe yükseltilen öğretim üyelerine belge ve ödülleri takdim edildi.
- 12.01.2022 12 Oca 16:39
CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca, OHAL Komisyonunun lağvedilmesini istedi
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, OHAL Komisyonunun kendisini yargının üstünde gördüğünü iddia ederek, "OHAL Komisyonu derhal lağvedilmelidir.
- 06.01.2022 06 Oca 22:09
Metin Lokumcu davasında sanık polislere olay anı görüntüleri izletildi
ARTVİN'in Hopa ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 2011 yılındaki mitingi öncesi çıkan olaylarda polisin sıktığı biber gazı ile fenalaştığı öne sürülen, emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun (55) ölümüne ilişkin 13 polisin yargılanmasına devam edildi.
- 06.01.2022 06 Oca 20:51
Son dakika... Hopa olaylarında Metin Lokumcu'nun ölümüyle ilgili 13 polisin yargılanması sürdü
Son dakika haberine göre Artvin'in Hopa ilçesinde, 31 Mayıs 2011'de, AK Parti mitingi öncesinde ve sonrasında çıkan olaylarda, emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun ölümüne neden oldukları iddiasıyla 13 polisin yargılanmasına devam edildi.
- 29.12.2021 29 Ara 18:23
HDP İzmir İl Başkanlığı'ndaki saldırıya ilişkin davanın görülmesine başlandı
HDP İzmir İl Başkanlığı'na girerek parti binasındaki Deniz Poyraz'ı öldürdüğü suçlamasıyla hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Onur Gencer, hakim karşısına çıktı.
- 22.12.2021 22 Ara 15:22
CHP Genel Başkan Yardımcıları Karaca ve Taşkın, Samsun'da basın toplantısı düzenledi
CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, "Geliri asgari ücret kadar olan vatandaşlardan gelir ve damga vergisi alınmayacak olması, CHP'nin yıllardır söylediği, yıllardır 'yapılmalıdır' dediği bir hususun daha hayata geçmiş olmasıdır.
- 20.12.2021 20 Ara 12:45
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal ile görüştü
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve beraberindeki heyet ile görüştü.
- 17.12.2021 17 Ara 00:20
Meclis'te kadın milletvekilleri arasında gerginlik
TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında yaşanan tartışma sonrasında oturuma ara verildi.
- 16.12.2021 16 Ara 23:27
Meclis'te olaylar büyüyor! Bu kez kadın vekiller kavga etti
TBMM Genel Kurulu'nda, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmeler sürüyor. Görüşmeler esnasında AK Parti ile CHP kadın milletvekilleri arasında kavga çıktı. Zaman zaman arbedeye varan kavgayı erkek milletvekilleri güçlükle ayırdı.
- 16.12.2021 16 Ara 22:43
Meclis'te tansiyon hiç düşmüyor! Bu kez kadın vekiller kavga etti
TBMM Genel Kurulu'nda, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmeler devam ediyor. Görüşmeler sırasında AK Parti ile CHP kadın milletvekilleri arasında kavga çıktı. Zaman zaman arbedeye varan kavgayı erkek milletvekilleri güçlükle ayırdı.
- 15.12.2021 15 Ara 16:30
TBMM Genel Kurulunda, 2022 Yılı Bütçe Kanunu Teklifi'nin maddeleri görüşülüyor
TBMM Genel Kurulunda 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmelere devam ediliyor.
- 12.12.2021 12 Ara 16:36
CHP'li Karaca: "Seyahat özgürlüğü, barınma, beslenme hakkı, anayasal bir haktır"
CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, barınma sorunlarını duyurmak için Ankara'ya gelen gençlerin gözaltına alınmasını eleştirerek, "Seyahat özgürlüğü, barınma, beslenme hakkı, anayasal bir haktır.
- 10.12.2021 10 Ara 12:00
CHP Çorum İl Başkanı Tahtasız, Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla broşür dağıttı
CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla Gazi Caddesi'nde broşür dağıttı.