2.Geleneksel Anne-Baba-Çocuk Aikidosu Dersi Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

2.Geleneksel Anne-Baba-Çocuk Aikidosu Dersi Yapıldı

21.03.2013 15:05

İzmir Aikido Okulu Hatay noktasında geçen sene 1.si düzenlenen Anne-Baba- Çocuk Aikidosu dersinin bu kez 2.si Bornova noktasında dün gerçekleştirildi.

Çocuklara sakin olmayı, pratik bir şekilde kendini korumayı öğreten, pozitif bakışı geliştiren ve özgüveni kazanmaya yardımcı olan aikido derslerine bu kez veliler de katıldı. Daha çok denge bozma üzerine çalıştırılan tekniklerde çocukların velilere karşı mücadelesi keyifli anlar yaşattı.

Aikidonun dışarıdan izledikleri kadar kolay olmadığını, buna çocukların bitmeyen enerjsi de eklenince iyice yorulduklarını belirten veliler İzmir Aikido Okulu'nun bu tip faaliyetlerinden oldukça memnunlar.

İlk derste yaşadıkları zorlukları büyüklerin de yaşadıklarını gören çocukların motivasyonlarını arttırdıklarını ve aileleriyle eğlenceli dakikalar yaşayarak ileride çocuklarına anlatacakları anılarının oluşmasını sağladıklarını belirten çocuk aikidosu eğitmeni Elif Tavkaya Öztop "Bir an olsun velilerimizi çocukluklarına geri döndürebildiysem ne mutlu bana" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2.Geleneksel Anne-Baba-Çocuk Aikidosu Dersi Yapıldı - Son Dakika


Advertisement