2 Şemdinli Bakan Atalay Şemdinli'de - Son Dakika
Güncel

2 Şemdinli Bakan Atalay Şemdinli'de

2 Şemdinli Bakan Atalay Şemdinli\'de

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nden Helikopterle Şemdilli İlçesi'ne Geçen İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ı, Kaymakam Mesut Gençtürk, 21'inci Sınır Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Muharrem Metin Özbek ile Kurum Amirleri Karşıladı. Bakan Atalay ve Beraberindekiler, Daha Sonra Şemdinli Halk Eğitim Merkezi'ne Gelerek Burada Basına Kapalı Bir Toplantı Yaptı. Bakan Atalay Daha Sonra AK Parti İlçe Binasına Geçti. Burada Kısa Bir Açıklamada Bulunan Bakan Atalay Şöyle Konuştu:

30.09.2010 00:35

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nden helikopterle Şemdilli İlçesi'ne geçen İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ı, Kaymakam Mesut Gençtürk, 21'inci Sınır Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Muharrem Metin Özbek ile kurum amirleri karşıladı. Bakan Atalay ve beraberindekiler, daha sonra Şemdinli Halk Eğitim Merkezi'ne gelerek burada basına kapalı bir toplantı yaptı. Bakan Atalay daha sonra AK Parti ilçe binasına geçti. Burada kısa bir açıklamada bulunan Bakan Atalay şöyle konuştu:

"Bugün Şemdinli'de milletvekillerimiz ve bürokrat arkadaşlarımızla bir ziyaret gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızla yakınlaşmak ve bunun yanında da önemli iki çalışmayı da yapmak istedik. Bunlardan birincisi bilindiği güvenlikten ve iç güvenlikten sorumlu bakanız. Gittiğimiz her yerde mülkü idari amirleri ve güvenlik birimleri yöneticilerimizle ile toplantı yapıyoruz. Burada da o toplantıyı yaptık. Arkadaşlarımızın düşüncelerini aldık, Bizlerden talepleri oldu, Onları aldık. Bundan sonraki çalışmalarımızda değerlendirmeye alacağız. İkincisi ise ilçemizde eğitim ve sağlık başta olmak üzere bütün alanlarda yürüyen çalışmalar, faaliyetleri ilerleyenler ve aksayanlar gözden geçirmek. Özellikle yeni bir hastane programa alınmış ve yapılıyor. Yeni sınır kapılarının açılması için yoğun bir talep var. Özellikle Derecik Sınır Kapısı'nın açılmasında büyük istek var. Bizim de bu konuda çalışmalarımız olacaktır."

Bakan Atalay ve beraberindekiler, 21'inci Sınır Jandarma Tugay Komutanlığı'na giderek buradan yine helikopterle Hakkari'ye geçti.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: ŞEMDİNLİ DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Şemdinli Bakan Atalay Şemdinli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement