Kütahya Altıntaş'ta Ak Partili Ferit Karabulut Seçildi - Son Dakika
Güncel

Kütahya Altıntaş'ta Ak Partili Ferit Karabulut Seçildi

Kütahya Altıntaş\'ta Ak Partili Ferit Karabulut Seçildi

Kütahya'nın AK Parti Altıntaş Belediye Başkan adayı Ferit Karabulut, belediye başkanlığını kazandığını söyledi.

30.03.2014 23:30  Güncelleme: 16:44

AK Parti'nin Altıntaş Belediye Başkan adayı Ferit Karabulut, belediye başkanlığını kazandığını belirtti.

İlçe merkezinde bulunan seçim irtibat bürosunda partililerle kutlama yapan ve tebrikleri kabul eden Karabulut, AA muhabirine seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Seçim sonuçlarının ilçeye hayırlı olmasını dileyen Karabulut, şöyle konuştu:

"Önemli olan milletin kazanması, önemli olan Türkiye'nin kazanması, önemli olan insanların ümidinin kazanması. Ben şu anda tabiiki bir seçim kazandım. Elbette duygularımı kelimelerle ifade edemiyorum. Ancak bu başarı sadece Ferit Karabulut'un başarısı değildir. AK Parti teşkilatının, AK Parti ekibinin başarısıdır. Teşkilata, bize olan güveninde, bize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.  Onlara mahçup olmamak ve onlara güvenimizi ispat etmek için onlara verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız."

Karabulut, seçimleri kazanan bütün belediye başkanlarına başarılar diledi.

Altıntaş'ta kendisiyle yarışan herkese teşekkür eden Karabulut, "Altıntaş'ta 3 bin 700 seçmenimiz var. Bize 3 bin 700 kişi oy verdi. Onun için hiç ayrım yapmadan hepsini kutluyorum. Rabbim onlara mahcup eylemesin, onların hizmetkarı olmayı nasip eylesin" dedi.

AK Parti Altıntaş İlçe Başkanı Selahattin Bayram da yaptığı açıklamada, 2009'da 30 oyla kaybettikleri belediye başkanlığı seçimini, en yakın rakiplerine 321 oy farkı atarak kazandıklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahya Altıntaş'ta Ak Partili Ferit Karabulut Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement