24. Uluslararası Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali Başlıyor - Son Dakika
Güncel

24. Uluslararası Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali Başlıyor

24. Uluslararası Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali Başlıyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bu yıl 24'üncüsü düzenlenen "Uluslararası Bandırma Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali" saat 18.30'da Belediye Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergi açılışlarıyla başlayacak.

06.06.2013 14:05

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bu yıl 24'üncüsü düzenlenen "Uluslararası Bandırma Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali" saat 18: 30'da Belediye Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergi açılışlarıyla başlayacak.

Festival ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sedat Pekel, 6-10 Haziran tarihleri arasında kutlanacak olan festival'in daha önceden planlandığı biçimde gerçekleştirileceğini söyledi. Belediye Başkanı Sedat Pekel, "Bandırmalıların coşku içinde festivali izleyeceklerine inanıyorum. Çevre bilincinin geliştirilmesi, Kuşcenneti'nin tanıtımı ve halkımızın kaliteli kültür ve sanat programlarıyla buluşturulması maksadıyla yapılan festival 24 yaşında" dedi.

Son günlerde ülkede yaşanan olaylar yüzünden Bandırma'da da oluşan gergin ortamın festivalle ortadan kalkacağına inandığını dile getiren Başkan Pekel, "Bandırmalılar her ortamda sağduyu ile davranmayı bilmiştir. Bu süreçte de aynı hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum" dedi.

Başkan Pekel, 18: 00'de AVM önünden başlayacak kortej yürüyüşünün iptal edildiğini, festival programlarının Belediye Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergi açılışlarıyla başlayacağını sözlerine ekledi. Festivalin açılış konserinde ise saat 21: 30 da Murat Dalkılıç Cumhuriyet Meydanı'nda sahne alacak. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 24. Uluslararası Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement