28 Şubat'ın 21. Yılı - Son Dakika
Güncel

28 Şubat'ın 21. Yılı

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 28 Şubat'ın 21. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

28.02.2018 16:45

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 28 Şubat'ın 21. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Durmuşoğlu, mesajında, o dönemde yaşanan girişimin asla kabul edilemeyeceğini belirterek, "Bugün, bin yıl sürecek denilen 28 Şubat darbe girişiminin 21. yıl dönümü. İnandığını yaşamak isteyen vatandaşlarımıza yapılanlar, bu uğurda her şeyi göze alarak ülkemizi ekonomik olarak da büyük bir krize sürükleyenler, bankaları hortumlayıp faturasını cefakar milletimize ödetenler hala hafızamızda." diye ifade etti.

Durmuşoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Allah'a şükür hep birlikte tek yürek olarak 28 Şubat'ın yaralarını sardık ama acılarını unutmadık. Milletimizin oylarıyla milletvekili seçilen sayın Merve Kavakçı'ya TBMM Genel Kurulu'nda yapılan zorbalık ve çocuklarının okulda arkadaşlarına yuhalatıldığı görüntüleri hangimiz unutabilir ki?

Mazlumlar ağlarken görmezden gelen sözde demokrasi havarilerini, makamları uğruna zulme sessiz kalanları, başörtüsü veya sakalı yüzünden işinden, okulundan, geleceğinden mahrum bırakılanları, hangimiz unutabilir ki? Aziz milletimiz, yaşanan tüm sıkıntıların ardından, 3 Kasım 2002'de demokrasilere darbe vurulamayacağını sandıkta göstermiş ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 'Milletin İradesi' olarak ilan etmiştir. O günden bu yana 16 yıldır kesintisiz bir başarıyla devam eden AK Parti iktidarı, bu güvenin hala sağlam bir şekilde devam ettiğinin göstergesidir.

15 Temmuz gecesi olduğu gibi hayatımız pahasına olsa bile böyle bir ihanetin tekrarına asla müsaade etmeyeceğimizi tekrar vurguluyor, ahirete irtihalinin 7'nci sene-i devriyesinde, dönemin başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı da rahmet ve minnetle yadediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 28 Şubat'ın 21. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement