3 Dönümlük Tarlayı Bölüşemeyince 5 Can Aldılar (2) - Son Dakika
Güncel

3 Dönümlük Tarlayı Bölüşemeyince 5 Can Aldılar (2)

3 Dönümlük Tarlayı Bölüşemeyince 5 Can Aldılar (2)

Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Mazı ile oğlu İlker Mazı için, Adana İl Genel Meclisi binası önünde tören düzenlendi.

06.03.2013 17:08

3 DÖNÜMLÜK TARLAYI BÖLÜŞEMEYİNCE 5 CAN ALDILAR (2)

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Mazı ile oğlu İlker Mazı için, Adana İl Genel Meclisi binası önünde tören düzenlendi. Törenin ardından baba ile oğlunun cenazeleri Kabasakal Mezarlığı'na getirildi. Cenaze törenine, Ak Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç ile Fatoş Gürkan, belediye başkanları, bürokratlar ve siyasi parti il başkanlarının yanı sıra, çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazeler yıkanırken, İlker Mazı'nın 6 aylık hamile eşi Şimal, annesi Hatice ve kız kardeşi Gamze Mazı fenalık geçirdi. Hazır bekletilen ambulansa alınan 3 kadın, sağlık görevlilerinin müdahalesiyle sakinleştirildi. Yakasına astığı eşinin fotoğrafını okşayan Şimal Mazı, "Daha çok erkendi, 4 ay daha sabredemedin mi?" diye gözyaşı döktü. Genç kadın, yakınlarının kolları arasında güçlükle ayakta durabildi.

MİLLETVEKİLİNİN OMZUNDA AĞLADI

Mahmut Mazı'nın eşi Hatice Mazı ise aynı anda iki acı yaşadı. Hem oğlunu, hem de eşini kaybeden Hatice Mazı, aile dostları olan Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan'ın omzuna başını koyarak gözyaşı döktü.

İl Müftüsü Arif Gökçe'nin, kıldırdığı cenaze namazının ardından, Mahmut Mazı ile oğlu İlker Mazı dualar eşliğinde yan yana toprağa verildi.

Kavgada yaşamını yitiren Mahmut Mazı'nın yeğeni Yunus Yılmaz da Ceyhan Şehir Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

AZİZİYE KÖYÜ'NDE GÖZYAŞI

Silahlı kavgada ölen Azizli Köyü eski Muhtarı İsmail Tan ile oğlu Mahmut Tan, ailesi tarafından Adana Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak, Azizli Köyü'ndeki evlerinin önüne getirildi. Kavgada eşini ve oğlunu kaybeden Ayşe Tan, "Oğlum gitti, koçum gitti" diyerek gözyaşı döktü.

Mahmut Tan'ın 1.5 aylık hamile eşi Sümeyye Tan da, cenazenin evin önüne getirilmesiyle gözyaşlarına boğuldu. Evin önündeki araçta yıkanan cenazeler köy mezarlığında, geniş güvenlik önlemleri arasında defnedildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Dönümlük Tarlayı Bölüşemeyince 5 Can Aldılar (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement