3 İlde Suç Örgütüne Yönelik Operasyon - Son Dakika
Son Dakika Logo

3 İlde Suç Örgütüne Yönelik Operasyon

3 İlde Suç Örgütüne Yönelik Operasyon
26.09.2012 15:10

Antalya, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda tefecilik ve şantaj yaptıkları iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı.

Antalya, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda tefecilik ve şantaj yaptıkları iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, 3 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Antalya, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta bir suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda örgüt lideri olduğu öne sürülen H.O. ile 12 kişi gözaltına alındı.

Tefecilik yaptıkları öne sürülen örgüt üyelerinin "Şantaj, tehdit ve darp" olaylarına karıştığı da iddia edildi.

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte liderlik yapmak ve üye olmak" ile "Örgüt faaliyetleri kapsamında tefecilik, şantaj, tehdit ve darp" suçlamalarıyla gözaltına alınan örgüt üyelerinin sorguları sürüyor.

Muhabir: Süleyman Elçin/ Güç Gönel

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 3 İlde Suç Örgütüne Yönelik Operasyon - Son Dakika


Advertisement