30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı

Elazığ'ın Sivrice ve Keban ilçelerinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

30.08.2017 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'ın Sivrice ve Keban ilçelerinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Sivrice'de Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Kaymakam Mustafa Temiz, Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, Garnizon Komutanı Vekli Kıdemli Başçavuş Güven Güler, İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Uslu, diğer kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Temiz, tören ardından makamına tebrikleri kabul etti.

Keban

Keban ilçesinde 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen törende, Kaymakam Hayrettin Baskın ve Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Jandarma Astsubay Başçavuş Suat Aydın, günün anlam ve önemini belirtti.

Aydın, "Bu tarihi gün vesilesi ile ulusça başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, dava arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor. Hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz." ifadesini kullandı.

Kaymakam Baskın ve Belediye Başkanı Atlı, törenin ardından Keban Kaymakamlığı Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonunda kutlamaları kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement