Samsun'da 4 Yaşındaki Ekinsu'nun Dev Pitonla Dansı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da 4 Yaşındaki Ekinsu'nun Dev Pitonla Dansı

Samsun\'da 4 Yaşındaki Ekinsu\'nun Dev Pitonla Dansı

Atlas sirkinde, 4 yaşındaki bir çocuk, dev piton yılanıyla gösteri yaptı.

15.09.2013 11:53  Güncelleme: 10:46

Dört yaşındaki Ekinsu Yalçın, 4metrelik dev piton yılanıyla gösteri yaptı. Küçük kız, annesi Aylin ve babası Servet Yalçın'ın kurucusu olduğu Atlas Sirki'nde, dev piton yılanlarıyla dans ediyor. Baba Servet Yalçın, "Daha önce oğlumuz Doğa gösteri yapıyordu. Doğa, büyüdükten sonra akrobatik gösterilere ilgi duymaya başladı. Küçük kızımız Ekinsu da abisi gibi sirkte doğdu. Doğduğu günden itibaren hayvanlarla içiçe olduğundan 1.5 yaşında sahneye çıktı." dedi.

Kızının hem palyaço gösterisi yaptığını, hem de dev piton yılanlarıyla gösteriye eşlik ettiğini vurgulayan Servet Yalçın şöyle devam etti:

"Bu durum özellikle yılanları düşman gibi gören büyüklerde önemli bir empatiye yol açıyor. İstiyoruz ki yılanlar artık görüldüğü yerde öldürülmesin, özellikle yılanlara ve bazı hayvanlara karşı bu ezeli düşmanlık artık son bulsun. Kızımızı yılanlarla haşır neşir gören diğer çocuklar da. artık, ayrım yapmadan hayvan dostu olmaya adım atıyorlar. En azından hayvan sevgisinin sadece kedi ve köpeğe değil, tüm hayvanlara karşı gösterilmesi gerektiğini görüyorlar. Yılanlarımız dev cüsselerine rağmen, evcil oldukları için rahatlıkla onları sevip okşayabiliyorlar."

Minik Ekinsu ise, yılandan korkmadığını söyledi.

Samsun Haber

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da 4 Yaşındaki Ekinsu'nun Dev Pitonla Dansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement