400 Ton Antep Fıstığıyla Kaçtığı İddiası - Son Dakika
Güncel

400 Ton Antep Fıstığıyla Kaçtığı İddiası

400 Ton Antep Fıstığıyla Kaçtığı İddiası

Gaziantep'te üreticilerin kendisine satması için emanet ettiği yaklaşık 400 ton Antep fıstığını alıp ortadan kaybolduğu iddia edilen şüphelinin babası gözaltına alındı.

18.02.2017 11:27

Gaziantep'te üreticilerin kendisine satması için emanet ettiği yaklaşık 400 ton Antep fıstığını alıp ortadan kaybolduğu iddia edilen şüphelinin babası gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentte Antep fıstığı toptancılığı işi yapan Yusuf K'nın, üreticilerin satması için kendisine emanet ettiği yaklaşık 400 ton Antep fıstığını alıp kaçmasıyla ilgili babası Beşir K'nın da yakalanması için çalışma başlattı.

Antalya'da kızının yanında yaşadığı belirlenen Beşir K'nın Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim olduğu ve 12 ton fıstığın yerini güvenlik güçlerine bildirdiği öğrenildi.

Şüpheli Beşir K, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi.

Gaziantep'te 12 Şubat'ta 400 ton Antep fıstığının ortadan kaybolduğu iddialarıyla ilgili gözaltına alınan Yusuf K. tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 400 Ton Antep Fıstığıyla Kaçtığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement