4x4 Kar Paletli Ambulans Göreve Çıktı - Son Dakika
Güncel

4x4 Kar Paletli Ambulans Göreve Çıktı

4x4 Kar Paletli Ambulans Göreve Çıktı

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Ambulans Servisi Başhekimliği’nde görevli 4x4 paletli ambulans, yoğun kış şartlarının yaşandığı Ladik’te görev yapmak için yola çıktı.

05.01.2015 17:39

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Ambulans Servisi Başhekimliği'nde görevli 4x4 paletli ambulans, yoğun kış şartlarının yaşandığı Ladik'te görev yapmak için yola çıktı.

Samsun'da olumsuz kış şartlarına karşı tedbirlerini artıran İl Ambulans Servisi Başhekimliği, 4x4 paletli ambulansı Ladik ilçesine gönderdi. Kar yağışının özellikle Ladik ilçesinde ve bölgesinde yoğun olması sebebiyle gönderilen paletli ambulans, vakalara müdahale edecek.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ömer Barış Çankaya, "Samsun İl Ambulans Servisi olarak elimizde bulunan kış şartlarına uygun olan araçlarımızı kış şartlarına uygun bir şekilde hazırlığını yapmış bulunmaktayız. Paletli ambulansımızı Ladik, Kavak, ve Havza bölgelerine, yoğun kar yağışının olacağını bildiğimiz üzerine yönlendiriyoruz. Şehir içerisinde olacak kış tedbirleri olarak ta, elimizde bulunan 4x4'leri ve diğer ambulanslarımızla karda mücadelede hastamızı mağdur etmeden elimizden geleni yapacağız. Samsun halkımızın hizmetine sunacağız. Bu akşam ve yarın kar yağışının olduğu Samsun merkezinde, özellikle yüksek kesimlerde ve Ladik ilçesinde kar olacağı için yola çıkan paletli aracımız orada 1 ay konuşlanacak" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 4x4 Kar Paletli Ambulans Göreve Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement