5 Bin Çocuktan 'Gangnam Style' Dansı - Son Dakika
Güncel

5 Bin Çocuktan 'Gangnam Style' Dansı

5 Bin Çocuktan \'Gangnam Style\' Dansı

Kocaeli'de spor okullarının tatil olmasını kutlayan 5 bin çocuk, 'Gangnam Style' şarkısı eşliğinde aynı anda dans ederek eğlendi.

30.05.2013 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de spor okullarının tatil olmasını kutlayan 5 bin çocuk, 'Gangnam Style' şarkısı eşliğinde aynı anda dans ederek eğlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'deki 8-9 yaş grubu öğrencileri kapsayan 12 ilçede 44 spor tesisinde 5 bin öğrenciyle başlatılan Spor Okulları Projesi'nin 1. yılının tamamlanmasının ardından öğrenciler için Spor Okullar Festivali düzenledi. Seka Park'ta düzenlenen festivale 5 bin öğrenci aileleri ile birlikte katılırken, festival renkli görüntülere sahne oldu. Gün boyu Seka Park'taki oyun alanlarında oynayan çocuklar, daha sonra Uçurtma Tepesi'nde toplandı. Uçurtma Tepesi'ni tamamen kaplayan 5 bin çocuk, DJ eşliğinde 'Gangnam Style' dansı yaptı. Çalan müzik eşliğinde yerlerinde duramayan öğrencilere, aileleri ve spor hocaları da eşlik etti. Bir yıl boyunca 8 ayrı branşta gerçekleştirdikleri spor aktivitelerini tamamlayan öğrenciler, festivalde gönüllerince eğlendiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 5 Bin Çocuktan 'Gangnam Style' Dansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement