5. Mini Süper Star Çocuk Şenliği Başlıyor - Son Dakika
Güncel

5. Mini Süper Star Çocuk Şenliği Başlıyor

Mini Süper Star Çocuk Şenliğinin bu yıl yine birbirinden ünlü konukları var.

19.04.2014 12:19  Güncelleme: 12:18

HERKESİ HARİKA BİR GÜN GEÇİRMEYE ÇAĞIRIYOR…

Tüm katılımcılarına miniklerin şaşırtıcı gösterileri, birbirinden keyifli aktiviteler, ünlü konuklar ve sürpriz hediyelerle harika bir gün vadeden Mini Süper Star Çocuk Şenliği'nin 5.si, 20 Nisan 2014 Pazar günü, 11.00 - 17.00 saatleri arası İstanbul Bostancı Green Park Hotel'de gerçekleşiyor. Mini Süper Star Çocuk Şenliği, küçük büyük herkesi gün boyu muhteşem zaman geçirmeye bekliyor…

Ünlü İsimler Mini Süper Star Çocuk Şenliği'nde…

Mini Süper Star Çocuk Şenliği'nin bu yıl yine birbirinden ünlü konukları var. Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım, Sunucu ve Yazar Derya Coşkundeniz, beğenilen sanatçılar Naz Elmas ve Bekir Aksoy ile Milli Rallici ve Snowboard Sporcusu Çiçek Güney'in yanı sıra eski Türkiye ve Avrupa güzeli, aynı zamanda deneyimli bir eğitimci olan Neşe Erberk, Mini Star Çocuk Şenliği'nin bu yılki ünlü yüzleri olacak.

Miniklerden Şaşırtıcı Gösteriler…

Mini Süper Star Çocuk Şenliği'ne katılan anaokullarından minikler, gösterileri ile tüm konukları büyülüyor. Gösterilere katılan tüm okullar ve minikler, sponsor firmalar tarafından sağlanan birbirinden değerli ödüllerin sahibi oluyor. Bu yıl Berna Abla Çocuk Yuvası, Buğra Çocuk Evi, Gökyüzü Eğitim Kurumları, Çengelköy ve Pendik Çizgim Milenyum Eğitim Kurumları, Kiraz Anaokulu, Özel Yeşilköşk Anaokulu ile Yaşam Çiçekleri Anaokulu gösterileriyle herkesi büyüleyecek. Mini Süper Star Çocuk Şenliği'ni başarılı sunucu Ümit Kireççi, sunumuyla renklendirecek.

Birbirinden Keyifli Aktiviteler…

Mini Süper Star Çocuk Şenliği'nin tüm konukları, muhteşem etkinliklerle gün boyu unutulmaz anlar yaşıyor. Bu yılki organizasyona VİKO Çocuk Tiyatrosu, "Game of Gölge" ekibinden büyüleyici gölge şov, New Life balon workshopu, illüzyon ve palyaço gösterileri, yüz boyama etkinliği, oyun hamuru atölyesi ve Chicco'nun sponsorluğunda gerçekleşecek ödüllü bebek emekleme yarışması damgasını vuracak.

Caillou, Marsupilami ve Pocoyo; Mini Süper Star'da…

Caillou, Marsupilami ve Pocoyo gibi birbirinden sevimli kahramanlar, Mini Süper Star Çocuk Şenliği'nde bu yıl çocuklarla bir arada olacak. Çocuklar, onlarla gönüllerince vakit geçirip fotoğraf çektirme fırsatı bulacak.

Ünlü Markalar Mini Süper Star'a Sponsor…

5. Mini Süper Star Çocuk Şenliği'ne Meltem Bebek & Genç Odası ve New Life Innovative Food Supplements co-sponsor, Chicco ise özel sponsor olarak destek veriyor. Mini Süper Star'a Bebeğim ve Biz, Anne Bebek, Ebebek dergileri de basın sponsoru olarak katkı sağlıyor. Barilla Gıda, Can Bebe, Duru Bulgur, Hipp Bebek Mamaları, ING Bank, Reis Gıda, Saray Gıda, SEK Süt ve Süt Ürünleri, Şanlı İlaç, VİKO, Vileda Temizlik Ürünleri ve Yumurcak Dünyası gibi önemli markalar da katılımcı olarak organizasyonda yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 5. Mini Süper Star Çocuk Şenliği Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement