Dha DIŞ HABER -
Almanya'da 70 yıl sonra yeniden basılan Adolf Hitler'in "Kavgam- Mein Kampf" adlı eseri bugün piyasaya çıktığı gibi tükendi. Münih Çağdaş Tarih Enstitüsü (IFZ) tarafından açıklama ve eleştirilere yer verilerek yeniden basılan Kavgam'ın ilk baskısı, 4 bin adet yapılmıştı. Uzun süre sonra kitaçılardaki raflarda yer almayı bekleyen eser, baskı sayısının çok üzerindeki sipariş nedeniyle hemen tükendi.
Focus online'de yer alan habere göre, baskı öncesinde 15 bin sipariş olduğunu kaydeden Münih Çağdaş Tarih Enstitüsü Başkanı Andreas Wirsching, yeni baskının 18 Ocak'ta yapılacağını söyledi.
Adolf Hitler'in tarışmalı eseri Kavgam, eser üzerindeki telif hakkının sona ermesi üzerine 70 yıl sonra 150 sayfa önsöz ve 3 bin 500 dipnot ilavesiyle 1200 sayfa eklenerek, bin 948 sayfa olarak bugün yeniden piyasaya çıkmıştı. - Nih
Son Dakika › Güncel › 70 Yıl Aradan Sonra Yeniden Basılan 'Kavgam' İlk Günde Tükendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?