8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Güncel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay ve Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

08.03.2017 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay ve Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Atalay, mesajında, kadınların toplumun en önemli temel taşlarından olduğunu belirterek, "Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah da mesajında, kadınların yaşamın tümünde gösterdikleri başarı ve azimle bir gün değil her gün hatırlanmayı hak ettiğini belirtti.

Kadınların toplumda en az erkekler kadar aktif şekilde yer alması gerektiğini ifade eden Şahinşah, şunları kaydetti:

"Türk kadını Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bugüne kadar her zaman büyük fedakarlık göstermiştir. Türk kadını gösterdiği büyük fedakarlık ile en büyük değeri hak ediyor. Kadınlar toplumun tüm katmanlarında erkekler ile eşit olmalı. Kadınlarımızın değerini her zaman iyi bilmeliyiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun."

Bu arada AK Parti Lalapaşa İlçe Başkanı İsmail Arslan da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü yayamladığı mesajla kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement