ABD'de polis şiddeti bitmiyor! Asyalı kadına çekiçle saldırdı - Son Dakika
Güncel

ABD'de polis şiddeti bitmiyor! Asyalı kadına çekiçle saldırdı

Amerika'da yaşanan şiddet olayları herkes tarafından tepkiyle karşılansa da ABD polisi benzer davranışlarına dur durak bilmeden devam ediyor. Polis, New York'un ünlü Times Meydanı'nda, Asya uyruklu bir kadını çekiçle darbederken, bu anlar saniye saniye görüntülendi.

05.05.2021 15:19  Güncelleme: 15:23

Amerika'yı ayağa kaldıran George Floyd olayına rağmen polis şiddeti devam ediyor.

Times Meydanı'nda bir polis memuru 31 yaşında olduğu belirlenen Asyalı bir kadından maskesini çıkarmasını istedi. Polise olumsuz yanıt veren kadın çekiçle kafasından yara aldı.

New York'ta gerçekleşen hadise pazar günü meydana geldi. Söz konusu şiddet görüntüleri ise New York Polis Teşkilatı'nın, "Nefret Suçları Görev Gücü" tarafından yayınlandı. Görüntülere göre New York'un Times Meydanı'nda 2 kadın, bir başka kadının saldırısına uğradı. 31 yaşındaki kadın, Asyalı kadından maskesini çıkarmasını talep etti. Polis, yanıtı "hayır" olan kadına, çekiçle vurdu.

180 NEFRET SUÇU KAYITLARA GEÇTİ

Arkadaşıyla yürüdüğü sırada uğradığı saldırıyla sarsılan Theresa adlı kadın, alnından yaralandı. Theresa hastanede tedavi atına alınırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Washington Post'tan yansıyan habere göre, 2021 yılında 1 Ocak ile 2 Mayıs tarihleri arasında yaklaşık 180 nefret suçu vakası tespit edildi. Bu bilgilerin aynı dönemde yüzde 73 daha fazla olduğu kaydedildi.

ABD\'de polis şiddeti bitmiyor! Asyalı kadına çekiçle saldırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel ABD'de polis şiddeti bitmiyor! Asyalı kadına çekiçle saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Aga ne kullanıyosunuz ?: Hani polis ?? Zenci bi kadın başka iki kişiye saldırıyor hani polis ? 3 0 Yanıtla
  • adsın: ne alaka ortada polis yok bişey yok sizdemi gündem değiştirmeye çalısıyorsunuz. Bakın efendiler kendi suçlarınızı hatalarınızı aa bak başkasıda yapıyor diyip normalleştiremezsiniz ayıptır yav 2 1 Yanıtla
  • Usa lı: Bir yerinizden elemen uydurmayın polis değil bu 3 0 Yanıtla
  • DEİST: TÜRKİYEDE POLİSİN VATANDAŞI SOKAK ORTASINDA KEYFİ OLARAK DİLAHINI ÇEKİP VURDUĞU VİDEOYU YOUTUBE DA BULABİLİRSİNİZ. AMERİKAYA KADAR GİTMEYE GEREK VARMI ? 2 0 Yanıtla
  • napoleon: Türk polisine bir şey kalmadı arkadaşlar korona bahane 0 0 Yanıtla

Advertisement