ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İngiltere'nin başkenti Londra'daki temasları çerçevesinde Birleşmiş Milletler'in Filistin heyetinin başmüzakerecisi Saeb Ureykat ve Arap Birliği Genel Sekreteri Nabil El-Arabi ile ayrı ayrı görüştü.
ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili, her iki görüşmede de bölgedeki durum, olası BM Güvenlik Konseyi eylemi için devam eden müzakereler ve ABD'nin gerginliğin azaltılması için bir yol bulunması konularında görüş alışverişinde bulunulduğunu bildirdi.
Görüşmelerde tarafların ilerleme kaydedilmesi için istişarelerin devam ettirilmesi konusunda kararlı oldukları kaydedildi.
John Kerry, Ortadoğu sorununun çözümüne ilişkin yürütülen görüşmelerde, "herhangi bir yaklaşım kararı ya da belli bir anlaşmayla ilgili karar almadıklarını" söylemişti. - London, City of
Son Dakika › Güncel › ABD Dışişleri Bakanı Kerry Londra'da - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.