ABD'li Wharton Executive Mba Öğrencileri Pfizer Türkiye'yi Ziyaret Edecek. - Son Dakika
Güncel

ABD'li Wharton Executive Mba Öğrencileri Pfizer Türkiye'yi Ziyaret Edecek.

ABD\'li Wharton Executive Mba Öğrencileri Pfizer Türkiye\'yi Ziyaret Edecek.

Wharton Executive MBA (yöneticiler için işletme yüksek lisans programı) öğrencileri 11 Eylül'de Pfizer Türkiye'yi ziyaret edecek.

06.09.2012 13:21

Wharton Executive MBA (yöneticiler için işletme yüksek lisans programı) öğrencileri 11 Eylül'de Pfizer Türkiye'yi ziyaret edecek.

Pfizer Türkiye açıklamasında, 2012 Financial Times sıralamasına göre dünyanın ilk 3 İşletme Yüksek Lisans Programı'ndan biri olan Wharton Executive MBA öğrencilerinin etkinliğine; finanstan dayanıklı tüketime, enerjiden ilaca farklı sektörlerden global şirketlerde çalışan ve kariyerlerine ara vermeden eğitimlerine devam eden genç yöneticiler katılacak.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, University of Pennsylvania bünyesinde dünyanın ilk işletme okulu olan Wharton School of Business Executive MBA'in öğrencileri, Türkiye'deki değişik sektörlerden başarılı şirketleri ziyaret edip bilgi edinerek ülkemizdeki yatırım imkanlarını değerlendirecek.

Merck, Siemens, McKenson ve Johnson & Johnson gibi uluslararası firmalarda farklı pozisyonlarda çalışan ve gelecekte şirketlerin üst yönetimini oluşturacak Wharton School Executive MBA öğrencilerinden 25 kişilik bir grup, Pfizer Türkiye'nin Ortaköy'deki merkez ofisini ziyaret ederek Pfizer Türkiye Genel Müdürü Stanley Mendonca ve üst düzey yöneticilerle tanışacak. Wharton İşletme Fakültesi akademisyenlerinin eşlik edeceği kafile, Pfizer Türkiye'nin faaliyetleri, farklı uygulamaları ve Türkiye-deki ilaç endüstrisinin genel işleyişi hakkında detaylı bilgi alarak ülkemizdeki iş ortamını yakından tanıma fırsatı yakalayacak.

Muhabir: Ziya Altunbaş

Yayıncı: Yılmaz Yıldız - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD'li Wharton Executive Mba Öğrencileri Pfizer Türkiye'yi Ziyaret Edecek. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement