Abdulkadir Molla'nın İdamı Çanakkale'de Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Abdulkadir Molla'nın İdamı Çanakkale'de Protesto Edildi

Abdulkadir Molla\'nın İdamı Çanakkale\'de Protesto Edildi

Bangladeş'teki Cemaat-i İslam Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abdulkadir Molla'nın idam edilmesi Çanakkale'de protesto edildi.

13.12.2013 18:19  Güncelleme: 18:47

Bangladeş'teki Cemaat-i İslam Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abdulkadir Molla'nın idam edilmesi Çanakkale'de de protesto edildi.

Çanakkale'de saat kulesi önünde toplanan Anadolu Gençlik Derneği gönüllüleri, Molla'yı idam eden Bangladeş hükümetine tepki gösterdi. Ellerlinde dövizlerle toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, sloganlar atarak idamı protesto etti. Anadolu Gençlik Derneği adına bir açıklama yapan Muhammed Serdaroğlu, "Cemati İslamcılara karşı işletilen süreç her haliyle temel insan hak ve hürriyetlerinin hiçe sayılmasıdır. Bu durum bir insanlık suçudur. Bangladeş hükümetine karşı bir yaptırım uygulamak insanlığın gereğidir. Her platformda Bangladeş hükümetini yalnız bırakacak adımlar atılmalıdır. Hiç bir zaman şiddet olaylarına karışmamış Cemaati İslami'nin lider kadrosu İslam ülkeleri tarafından yakından tanınmakta ve sevilmekteyken, bu insanlara karşı yapılanlara en sert tepkiler gösterilmelidir. Bizler Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak bu idamı ve mahkeme sürecini ve tutuklamaları şiddetle protesto ediyoruz" dedi.

Açıklama sırasında zaman zaman tekbir getiren kalabalık, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Abdulkadir Molla'nın İdamı Çanakkale'de Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement