Açlık Grevindeki Ukraynalı Milletvekili Savçenko'ya Destek Gösterileri - Son Dakika
Güncel

Açlık Grevindeki Ukraynalı Milletvekili Savçenko'ya Destek Gösterileri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Destek gösterisi yapmak için gelenler Göstericilerin Rusya'nın Kiev Büyükelçiliği önünde toplanması Ellerindeki pankartlarla slogan atmaları Güvenlik önlemi alınması Güvenlik birimlerinin gelmesi - Yargılandığı mahkemenin tutumunu protesto etmek için açlık grevini sürdürme kararı alan milletvekili Savçenko'ya, ülkesinde destek gösterileri düzenleniyor Rusya'da yargılandığı mahkemenin tutumunu protesto etmek için açlık grevini sürdüren Ukraynalı pilot ve milletvekili Nadejda Savçenko'ya destek için ülkesinde gösteriler yapılıyor.

09.03.2016 17:24

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Destek gösterisi yapmak için gelenler

Göstericilerin Rusya'nın Kiev Büyükelçiliği önünde toplanması

Ellerindeki pankartlarla slogan atmaları

Güvenlik önlemi alınması

Güvenlik birimlerinin gelmesi - Yargılandığı mahkemenin tutumunu protesto etmek için açlık grevini sürdürme kararı alan milletvekili Savçenko'ya, ülkesinde

destek gösterileri düzenleniyor

Rusya'da yargılandığı mahkemenin tutumunu protesto etmek için açlık grevini sürdüren Ukraynalı pilot ve milletvekili Nadejda Savçenko'ya destek için ülkesinde gösteriler yapılıyor.

Rusya'nın Kiev Büyükelçiliği önünde toplanan göstericiler, Savçenko'nun serbest bırakılmasını istedi. Bazı göstericiler, büyükelçilik binasına yumurta ve yeşil boya attı.

Batkivshçina Partisi Lideri Yuliya Timoşenko ve bazı milletvekillerinin de katıldığı gösteride, Rusya ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin aleyhinde slogan atıldı.

Göstericiler büyükelçilik binasının etrafındaki parmaklıklara Savçenko'nun serbest bırakılmasını isteyen pankart ve afişler astılar.

Güvenlik güçleri de büyükelçilik etrafında geniş önlem aldı.

Açlık Grevindeki Ukraynalı Milletvekili Savçenko\'ya Destek Gösterileri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Açlık Grevindeki Ukraynalı Milletvekili Savçenko'ya Destek Gösterileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement