Adalet Bakanı İpek: Karar Uygulanacak ve Herkes de Buna Saygı Gösterecek... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adalet Bakanı İpek: Karar Uygulanacak ve Herkes de Buna Saygı Gösterecek...

Adalet Bakanı İpek: Karar Uygulanacak ve Herkes de Buna Saygı Gösterecek...
01.06.2015 13:08

*Adalet Bakanı Kenan İpek, "(MİT TIR'larına ilişkin görüntülere erişim yasağı) Ortada mahkemenin bir kararı var. Tabii ki bu karar uygulanacak ve herkeste buna saygı gösterecek" Haber-Kamera: Serpil KIRKESER / İstanbul DHA İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu'nda 2. Ceza Hukuku Reformları Kongresi düzenlendi.

*Adalet Bakanı Kenan İpek,

"(MİT TIR'larına ilişkin görüntülere erişim yasağı) Ortada mahkemenin bir kararı var. Tabii ki bu karar uygulanacak ve herkeste buna saygı gösterecek"

Haber-Kamera: Serpil KIRKESER/ İstanbul DHA

İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu'nda 2. Ceza Hukuku Reformları Kongresi düzenlendi. Kongreye Adalet Bakanı Kenan İpek de katıldı. İpek konferansa verilen arada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhuriyet Gazetesi'nin yayınladığı MİT TIR'larına ilişkin görüntülere erişim yasağı getirilmesi sorusu üzerine Bakan İpek, "Ortada mahkemenin bir kararı var. Tabii ki bu karar uygulanacak ve herkeste buna saygı gösterecek" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adalet Bakanı İpek: Karar Uygulanacak ve Herkes de Buna Saygı Gösterecek... - Son Dakika


Advertisement