Adana Çaldıklarını İnternetten Satmak İsteyince Yakalandılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana Çaldıklarını İnternetten Satmak İsteyince Yakalandılar

02.12.2017 09:47

Çaldıklarını internetten satmak isteyince yakalandılarADANA'da akrabalarıyla birlikte yan komşularının evini soyan 7 kişi, çaldıkları eşyaları satmak için internete koydu.

Çaldıklarını internetten satmak isteyince yakalandılar

ADANA'da akrabalarıyla birlikte yan komşularının evini soyan 7 kişi, çaldıkları eşyaları satmak için internete koydu. Müşteri kılığındaki polisi alıcı sanan zanlılar malzemeleri satmak için geldikleri adreste yakalandı.

Olay, 27 Kasım'da merkez Seyhan İlçesi Gülpınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; H.Ç. (15) ile kuzenleri A.B. (15), İ.A. (16), H.B. (14) ile Ali B. (24), Ahmet A. (24) ve Cemil B. (28) ile birlikte yan komşuları olan Hakan Morkul'un (28) evini soydu. 7 bin liralık eşyaları üç tekerlekli elektrikli bisikletin kasasına yükleyen hırsızlar olay yerinden kaçtı. Ev sahibi Hakan Morkul, ise bir süre sonra geldiği evinin soyulduğunu fark edince polisi aradı. Hırsızlar bu sırada çaldıkları LCD ekran televizyon, dizüstü bilgisayar, sinema sistemi, elektrikli süpürge, mini fırın, fritöz, harici hard disk, meyve sıkacağı, org ve bir adet de bağlamayı internet üzerinden satışa çıkarttı.

POLİSİ MÜŞTERİ SANDILAR

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, müşteri gibi Ali B. ile bağlantıya geçti. Ekipler, satın alacakları elektronik eşyaları incelemek için hırsızlarla Kocavezir Mahallesi'ne randevulaştı. Burada yakalanan Ali B.'nin itirafı sonucu diğer akrabaları da yakalandı. 7 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cemil B. tutuklanırken, diğer zanlılara ev hapsi verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Çaldıklarını İnternetten Satmak İsteyince Yakalandılar - Son Dakika


Advertisement