Adana'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Adana'daki Trafik Kazası

Adana\'daki Trafik Kazası

Adana'da park halindeki araca çarparak 1 kişinin ölümüne 5 kişinin de yaralanmasına neden olduğu iddia edilen sürücünün 15 yıl hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

10.10.2016 14:23

Adana'da park halindeki araca çarparak 1 kişinin ölümüne 5 kişinin de yaralanmasına neden olduğu iddia edilen sürücünün 15 yıl hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi, 14 Eylül'de Ceyhan'dan Adana yönüne giderken E-90 TEM Otoyolu'nda 01 BF 306 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedip Kozan çıkışı yakınlarında aynı istikamette yakıtı bittiği için park halinde bulunan 01 LS 237 plakalı otomobile çarpan, bir kişinin ölümüne, 5 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddia edilen Abdullah Koç'la ilgili "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçlarından hazırlanan iddianameyi kabul etti.

Kazadan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlanacak sürücü Koç'un 15 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Sürücü Koç, polis merkezinde verdiği ifadesinde, kazada kusurunun olmadığını, orta şeritte seyir halindeyken çarpmaya maruz kaldığını ve yaklaşık 30 metre sonra yol kenarında kanala düşüp durabildiğini iddia etti. Koç, olay yerine gelenlerin aracın altında bir erkek şahıs olduğunu söylediğini, herhangi bir araca arkadan çarpmadığını, kazaya sebebiyet veren değil, mağduru olduğunu savundu.

E-90 TEM Otoyolu'nda 14 Eylül tarihinde meydana gelen kazada, park halindeki aracın sürücüsü Sayım Aydın hayatını kaybetmiş, otomobildeki Ahmet Yasin, Emine, Ömer Faruk, Hazal ve Hasret Aydın ise yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement