Adana - Göz Göre Göre Ölüme Gitti - Son Dakika
Güncel

Adana - Göz Göre Göre Ölüme Gitti

Adana - Göz Göre Göre Ölüme Gitti

Göz göre göre ölüme gitti ADANA'da eşi ile tartıştıktan sonra intihar girişiminde bulunan ancak yakınları tarafından ikna edilen ve gelen polise şikayetçi olmadığını söyleyen 43 yaşındaki Binnaz Kahraman, kocasıyla 2 saat sonra tekrar tartışınca oturduğu 11 katlı binanın damından atlayarak yaşamına son verdi.

14.11.2015 15:58

Göz göre göre ölüme gitti

ADANA'da eşi ile tartıştıktan sonra intihar girişiminde bulunan ancak yakınları tarafından ikna edilen ve gelen polise şikayetçi olmadığını söyleyen 43 yaşındaki Binnaz Kahraman, kocasıyla 2 saat sonra tekrar tartışınca oturduğu 11 katlı binanın damından atlayarak yaşamına son verdi. Kahraman'ın eşi Aslan Kahraman gözaltına alındı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Barış Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında oturan Binnaz Kahraman, henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Arslan Kahraman ile tartışma yaşadı. Tartışma sonrasında evi terk eden 5 çocuk annesi Binnaz Kahraman, 11 katlı binanı damından aşağıya atlamak isterken fark edildi. Kızları ve komşularının ikna ettiği genç kadın, evine döndü. Bu sırada yapılan ihbar nedeniyle eve polis geldi. Ancak genç kadın şikayetçi olmayınca polis evden ayrıldı.

Binnaz Kahraman ile eşi Arslan Kahraman arasında yaklaşık 2 saat sonra yeniden tartışma çıktı. Sesleri duyan apartman sakinleri tekrar polise haber verdi. Kavga ihbarı üzerine polis ekipleri, olayın meydana geldiği TOKİ konutlarına doğru yola çıkarken, apartmanın damına çıkan Binnaz Kahraman 11'inci kattan aşağıya atladı. Genç kadın binanın zeminindeki işlerinin damına düşüp öldü.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Binnaz Kahraman'ın cansız bedenini buldu. Eşi ile tartışıp, ölümüne neden olan Arslan Kahraman polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Genç kadının öldüğünü haber alıp olay yerine gelen yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Binnaz Kahraman'ın ölümünden kocası Arslan Kahraman'ı sorumlu tutan yakınları, intikam yeminleri etti.

Genç kadının cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, çok yönlü olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Göz Göre Göre Ölüme Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Melis Gültekin: Bunun adanayla alakasi yok Ataman Hakan. Muge Anliyi izle sehrin her yerinde var. Suan bunun şehirle ne alakasi olabilir kücücük beyinli oldugunuzu bare burda belli etmeyin. Butaya yazacaginiz tek sey Allahim cocuklarina,ailesine sabır versin olmali. Yürüyün gidin ya. Allahim sabir versin. Allah kimseye yasatmasin.. 1 0 Yanıtla
  • ataman hakan: yinemi adana diyenlere artık bu sayfada kızmıyorum lanet olsun bu nası bir memleket arkadaş ya 0 1 Yanıtla

Advertisement