Adıyaman'da Sgk Haftası Kutlamaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Sgk Haftası Kutlamaları Başladı

Adıyaman\'da Sgk Haftası Kutlamaları Başladı

Sosyal Güvenlik Kurumunca her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında yurt genelinde kutlanmakta olan ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ Adıyaman’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

14.05.2018 13:58

Sosyal Güvenlik Kurumunca her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında yurt genelinde kutlanmakta olan 'Sosyal Güvenlik Haftası' Adıyaman'da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

SGK Haftası kapsamında, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fuat Tekin, SGK çalışanları ile birlikte Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı'yı makamında ziyaret ederek bir buket çiçek takdim etti. Gerçekleşen ziyarette SGK İl Müdürü Tekin, SGK'nın çalışmaları ve hafta boyunca kutlanacak Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında Vali Kalkancı'ya bilgi verdi.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında, SGK İl Müdürü ve çalışanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı, "Sosyal Güvenlik Haftasının tüm vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm kesimleri tarafından kavranıldığı ve sosyal güvenlik bilincinin oluştuğu bir hafta olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Sgk Haftası Kutlamaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement