Adıyamanlılardan Abdullah Tekbaş'a Destek - Son Dakika
Güncel

Adıyamanlılardan Abdullah Tekbaş'a Destek

Adıyamanlılardan Abdullah Tekbaş\'a Destek

DP Bornova Belediye Başkan Adayı Abdullah Tekbaş, Bornova'da yaşayan Adıyamanlılar ile bir araya geldi.

10.03.2014 09:15

Demokrat Parti (DP) Bornova Belediye Başkan Adayı Abdullah Tekbaş, Bornova'da yaşayan Adıyamanlılar ile bir araya geldi. Çamdibi Mahallesinde konuşan Tekbaş '' Bornova'ya katılımcı belediyecilik anlayışını getirerek, Bornova'nın sorunlarını hep beraber çözeceğiz. Yeter ki siz Abdullah Tekbaş'a güvenin, gerisini bize bırakın. Abdullah Tekbaş ve ekibi Bornova'nın hizmetkarı olacaktır'' dedi.

Demokrat Parti (DP) Bornova Belediye Başkan Adayı Abdullah Tekbaş çalışmalarına hızla devam ediyor. Çamdibi Mahallesinde Adıyamanlı vatandaşlarla bir araya gelen Tekbaş, burada yoğun ilgiyle karşılaştı. Kendisinin de Adıyamanlı olduğu ve Çamdibi Mahallesinde yaşadığını söyleyen Demokrat Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Abdullah Tekbaş '' Bende sizler gibi Bornova'da yaşayan Adıyamanlı kardeşlerinizden biriyim. 1999 yılında İzmir'e gelerek Bornova, Çamdibi Mahallesinde yaşamıma devam ettim. O günden bugüne süre gelen Çamdibi'nin sorunlarını biliyorum. Çamdibi ve Bornova'nın sorunlarını en iyi bilenlerdenim. Katılımcı belediyecilik anlayışı ile yönetime sizleri de dahil ederek sorunları hep beraber çözeceğiz. Yeter ki siz Abdullah Tekbaş'a güvenin, gerisini bize bırakın. Biz sizlerden alacağımız güç ile yolumuza durmadan devam edeceğiz. Abdullah Tekbaş ve ekibi Bornova'nın hizmetkarı olacaktır'' dedi.

Bornova'da Abdullah Tekbaş'ın belediye başkanlığına aday olmasının mutluluk verici olduğunu dile getiren Çamdibi Mahallesi sakinlerinden Ahmet Bakır ''Bornova'da, Abdullah Tek başın belediye başkan adayı olması mutluluk verici. Abdullah Tekbaş'ı eskiden beri tanıyorum. Dürüstlüğü, çalışkanlığı ile Bornova'mıza Tekbaş'ın eşit hizmet getireceği inanıyorum. Çamdibi'nde yaşayan Adıyamanlılar olarak Abdullah Tekbaş'ı destekliyoruz. Kendisine belediye başkanlığı yolunda başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adıyamanlılardan Abdullah Tekbaş'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement