Afad Başkanı Güllüoğlu, Samsat'taki Deprem Bölgesinde İnceleme Yaptı - Son Dakika
Güncel

Afad Başkanı Güllüoğlu, Samsat'taki Deprem Bölgesinde İnceleme Yaptı

Afad Başkanı Güllüoğlu, Samsat\'taki Deprem Bölgesinde İnceleme Yaptı

AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, Adıyaman'ın Samsat ilçesinde, 2 Mart'ta meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem bölgesinde, incelemelerde bulundu.

30.10.2017 17:44

AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, Adıyaman'ın Samsat ilçesinde, 2 Mart'ta meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem bölgesinde, incelemelerde bulundu.

AFAD Başkanı Dr. Güllüoğlu, ilk olarak Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı'yı makamında ziyaret etti. Güllüoğlu, Samsat'ta 2 Mart günü meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem sonrası yapılan çalışmalar ile depremzedelerin ihtiyaç ve sorunları hakkında Kalkancı'dan bilgi aldı. Başkan Güllüoğlu, daha sonra Vali Kalkancı ve diğer yetkililerle birlikte Samsat'a geçerek, AFAD tarafından gönderilen konteynerlere yerleştirilen Kale Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Depremden etkilenen Samsatlıların yaralarını sarmak için yoğun gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Güllüoğlu, "Kış gelmeden Samsatlı kardeşlerimizin dile getirdiği sorun ve sıkıntılar ile atılması gereken adımları, seri bir şekilde atarak, sorunları, en kısa zamanda çözeceğiz inşallah. Allah, milletimize bir daha böyle afetler yaşatmasın" dedi.

- Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afad Başkanı Güllüoğlu, Samsat'taki Deprem Bölgesinde İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement