Afad, Depremin Vurduğu Bölgede Yardımlarını Sürdürüyor- Bamo Kasabasında 78 Çadır Kuruldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Afad, Depremin Vurduğu Bölgede Yardımlarını Sürdürüyor- Bamo Kasabasında 78 Çadır Kuruldu

16.11.2017 21:25

- AFAD, depremin vurduğu bölgede yardımlarını sürdürüyor Bamo kasabasında 78 çadır kurulduSÜLEYMANİYE - Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD), Irak'ta 7,3 büyüklüğündeki depremin en çok hissedildiği yerlerden Bamo kasabasında 78 çadır dağıttı.

- AFAD, depremin vurduğu bölgede yardımlarını sürdürüyor

Bamo kasabasında 78 çadır kuruldu

SÜLEYMANİYE - Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD), Irak'ta 7,3 büyüklüğündeki depremin en çok hissedildiği yerlerden Bamo kasabasında 78 çadır dağıttı.

AFAD, Irak'ta depremden etkilenen bölgelerde incelemelerine devam ediyor. AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, Irak'ta 7,3 büyüklüğündeki depremin en çok hissedildiği yerlerden Süleymaniye'ye bağlı Halepçe ilçesi yakınlarındaki Bamo kasabasına geldi. AFAD ekipleri tarafından kasabaya 78 çadır kuruldu ve çok sayıda çadır dağıtıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afad, Depremin Vurduğu Bölgede Yardımlarını Sürdürüyor- Bamo Kasabasında 78 Çadır Kuruldu - Son Dakika


Advertisement