Afyonkarahisar'da Ayakkabı Kutulu Eylem - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Ayakkabı Kutulu Eylem

Afyonkarahisar\'da Ayakkabı Kutulu Eylem

Afyonkarahisar'da bir grup, yolsuzluk operasyonuyla ilgili olarak ayakkabı kutularıyla geldikleri Yeşilyol Caddesi'nde basın açıklaması yaptı.

21.12.2013 19:19  Güncelleme: 12:04

Afyonkarahisar'da bir grup, İstanbul merkezli yürütülen son operasyonla ilgili olarak ayakkabı kutularıyla geldikleri Yeşilyol Caddesi'nde basın açıklaması yaptı. Daha sonra ayakkabı kutularını AK Parti İl Başkanlığı binası önüne bırakmak isteyen gruba, polis müdahale etti.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Platformu üyeleri, Yeşilyol Caddesi'nde toplanarak, hükümet aleyhine slogan attı. Daha sonra grup adına basın açıklamasını okuyan platform sözcüsü Hüseyin Kutlu, son günlerde ayrıntılarını haber kanallarından ve gazetelerden takip ettikleri bir iktidar savaşı ile karşı karşıya olduklarını aktardı. Bu savaşın Türkiye Cumhuriyeti'nin gelişmesini, kalkınmasını hiçe sayan bir iktidar ve rant kavgası olduğunu savunan Kutlu, bu kavga içinde herkesin birbirini tehdit ettiğini belirtti.

Açıklamanın ardından slogan atarak AK Parti İl Başkanlığı binası doğru yürüyüşe geçen ve ayakkabı kutularını parti binası önüne bırakmak isteyen grubu polis durdurdu. Emniyet yetkilileri, yürüyüşün kanunsuz olduğunu bildirerek, grubun eylemini sonlandırmasını istedi. Grupla polis arasında yaşanan kısa arbedenin ardından, eylem sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Ayakkabı Kutulu Eylem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement