Ağrı Belediyesinden 2000 Aileye Gıda Yardımı - Son Dakika
Güncel

Ağrı Belediyesinden 2000 Aileye Gıda Yardımı

Ağrı Belediyesinden 2000 Aileye Gıda Yardımı

Ağrı Belediyesi bu yıl yaptığı Ramazan ayı Etkinlikleri sona erdi.

17.08.2012 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan bu yıl Ramazan Etkinliklerimiz içerinde 2000 aileye gıda yardımı dağıttık, Bu yardımları Mahalle Muhtarlarımızla birlikte koordine ettik. Bu Ramazan ayında imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya çalıştık.

Başkan Arslan, Diğer taraftan Ramazan ayı etkinliklerini bu yıl Uçman organizasyon ile ay boyunca yaparak Belediyemiz Ağrı Halkının memnuniyetini kazandığını söyledi.

Etkinliklere ilk günü akşamı Eski Van Caddesinde Akşam saat 22 30 da Yusuf Güneyin verdiği konser ile başladı. Her gün Orta oyunlar, meddah gösterileri, ibiş-memiş, karagöz-hacivat Palyaço gösterileri yapıldı. Ardından her gün ayrı bir sanatçı sahne aldı. yapılan organizeyi Ramazan ayının ilk 10 gününü Eski Van Caddesinde yaptık. Daha sonra bu organizeyi 100 yıl parkında devam ettirdik.Etkinlikte sahne alan sanatçılarımız Yusuf Güney ,Bedirhan Gökçe,Emrah Güneş,Peçeli Bülbül, Ramazan Evliyaoğlu, Urfa Sıra gecesi sanatçıları, Mustafa Özcan Güneşdoğdu, Mahmut Durgut, Ayşe Dalı,Didem Dilara Duman, Fatih Koçak Murat Belet, Ağrı İl Müftülüğü İlahi korosu,Halk Ozanları ve yerel şanalcılardan Metin Yıldız ve halk oyunları ekipleri birbirinden güzel sahne alarak halkın teravihten sonra yorgunluklarını giderdi. Eğlenerek dinlenmesini sağladı.

Ay içerinde Çocuk Eğlenceleri, Tasavvuf Müziği, Sema gösterisi, Dinletiler, Hacivat karagöz tiyatroları, Halk Dansları, Yöresel Türk halk Müziği, Halk Ozanları, Urfa Sıra gecesi, Ramazan Davulcusu, Geleneksel Ramazan İkramları,Çocuklara Ramazan hediyeleri

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan bu yılda Ağrı Belediyesi olarak Ramazan etkinliklerini dolu dolu etkinlikler ile geçirdik. halkımızın memnuniyetini kazandık.

2000 aileye gıda yardımı

Başkan Arslan, bu yıl Ramazan Etkinliklerimiz içerinde 2000 aileye gıra dağıttık, Bu yardımları Mahalle Muhtarlarımızla birlikte koordine ettik. Bu Ramazan ayında imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduk. Ramazanın ilk gecesinde Osmanlı şerbeti ve şeker dağıtımı yanında Kadir Gecesinde Şakalı Şerif ziyaretine gelen Bayanlarımıza çanta ve lokum dağıtımı yaptık.

Ağrı belediye başkanı Hasan Arslan, Bu Etkinliklerimizle Ağrı Halkımıza güzel bir Ramazan ayı geçirmeleri için yaptık. Ağrı'lı hemşehrilerimizin bu etkinlikler sonrasında bu vesile şimdiden Ramazan Bayramlarını kutluyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı Belediyesinden 2000 Aileye Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement