Ağrı'da Gazeteciler Günü Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Gazeteciler Günü Kutlaması

Ağrı\'da Gazeteciler Günü Kutlaması

Ağrı'da Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle protokol ve basın mensupları bir araya geldi.

11.01.2012 22:10  Güncelleme: 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı protokolü ile Ağrı'da görev yapan basın mensupları gazeteciler günü münasebetiyle Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından verilen yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, İ.Ç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat, AGİAD Başkanı Mehmet Akbaş, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aleattin Aslan ve Ağrı ve ilçelerinde çalışan basın mensupları katıldı.

Vali Yerlikaya, burada yaptığı konuşmada, basının Türkiye'de dördüncü kuvvet olduğunu belirterek, gazetecilerin halkın sesi olduğunu söyledi.

Yerlikaya, "Geldiğimiz günden beri Ağrı'da görev yapan basın mensuplarımızla uyum içinde çalıştık. Arkadaşlarımızın hepsi özellikle toplumsal olaylara, kişilik haklarına dikkat ederek görevlerini ifa ediyorlar. Ağrımızın gelişmesinde, halkımızın gelişmelerden haberdar olmasında, devlet ve vatandaş arasında köprü olma noktasında önemli bir mesleği icra ediyorsunuz.

Bugüne kadar ilimizde görev yapan sizlere yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Ailenizle birlikte nice güzel yıllar görmenizi ve başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim" ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Arslan da Ağrı'nın tarihini değiştirecek olanların gazeteciler olduğunu belirterek, gazetecilerin toplumun talepleri doğrultusunda çalışmalarını pozitif şekilde sürdürdüğünü ifade etti.

Arslan, "Sizler bugüne kadar sesimiz, kulağımız oldunuz. Bizim göremediğimiz sıkıntıları bizlere bildirip çözüm noktasında bize destek sağladınız. Bizim çalışmalarımızı takip edip, halkımızla paylaştınız. Sizleri tüm Ağrı halkı adına tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aslan ise anlamlı bir günde düzenlenen organizasyonun kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Ağrı'ya sahip çıkan tüm gazetecilere mesleklerinde başarı diledi.

Konuşmalar sonrasında Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, gazetecilerin elindeki kameraları alarak, İ.Ç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Arslan ile birlikte gazetecilerin görüşlerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı'da Gazeteciler Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement