Ağrı Gazeteciler Cemiyetinden Polis Günü Mesajı - Son Dakika
Güncel

Ağrı Gazeteciler Cemiyetinden Polis Günü Mesajı

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aleattin Aslan, Polis Teşkilatının 169'ncu kuruluş yılı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

11.04.2014 12:13

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aleattin mesajında, Emniyet teşkilatının tüm ülkede huzur ve güven ortamının mimarları olduğunu belirtti.

Aslan"Türk Polisi; huzurun ve güvenliğin sağlamasında, barış ortamının korunmasında emekleri olan büyük role sahip bir teşkilattır. Emniyet Mensupları hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, mesai saati gözetmeden halkının refah ve mutluluğu için çalışmış, milletinin sevgi ve değerini kazanmıştır. İlimizde de huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm polislerimizin Polis Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, bu vesileyle vatanı ve milleti uğruna şehit düşen tüm polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize esenlikler diliyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı Gazeteciler Cemiyetinden Polis Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement