Ağrı Üçüncü Olağan Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Ağrı Üçüncü Olağan Kongresi Yapıldı

Ağrı Üçüncü Olağan Kongresi Yapıldı

AKP Gençlik Kolları Üçüncü olağan kongresi saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

14.01.2012 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Enes Şişman, AKP İl Başkanı Abbas Aydın, konuşmacı olarak katıldığı kongrede İl Encümenleri ve Belediye Encümenleri hazır bulundu. Kongrede Divan başkanlığına İlker Barutçu'nun seçilmesinden sonra kürsüye çıkan gençlik kolları başkanı vekili Mustafa Akyol Celal Ayyıldız'ın askerde olmasından dolayı konuşmayı yaptı.

Konuşmasına Celal Ayyıldız'ın mesajını okuyarak başlayan Akyol; İnşallah milletin partisi olan AKP kongre sürecinden tek yürek ve birlik olarak daha güçlü çıkacaktır dedi. Akyol daha sonra gençlik kolları faaliyet raporunu sunarak konuşmasına son verdi. Faaliyet raporunun sunulmasının ardından kürsüye çıkan, AKP İl Başkanı Abbas Aydın; Biz AKP'nin Ağrı ailesi olarak burada hizmetlerimize başladık ve Ağrı'da olan yenilikler AKP hükümeti döneminde oldu. Bunda payı olan tüm AKP Ağrı ailesine teşekkür ederim dedi. Aydın'ın Ağrı'daki yeniliklerden bahsederek konuşmasını noktalamasının ardından, kürsüye gelen AKP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Enes Şişman; AKP'nin Türkiye genelinde yapılan kongrelerini takip ediyorum heyecan içerisinde ve umut dolu geçiyor.

Diğer partiler kongre denildiğinde kavga ve gürültü ile akla gelirken biz AKP ailesi olarak kongrelerimizi huzur ve refah içinde bir ortamda geçiriyoruz. AKP'nin Türkiye'deki ve Ağrı'daki faaliyetlerine değinen Şişman AKP hükümeti döneminde olan yenilikler Cumhuriyet tarihinden beri yapılamamıştır ve biz Türkiye'yi 3 dönemde 3 katına yükselttik diyerek sözlerine son verdi. Tek aday olarak girilen seçimde oylamaya gidildi. Oy kullanımı bittikten sonra açıklanan sonuçta 166 delegenin katıldığı oylamada oyların tümünü alan Umut Koç Ağrı Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı Üçüncü Olağan Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement