Ahmet Ümit Urfa'da Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ahmet Ümit Urfa'da Okurlarıyla Buluştu

Ahmet Ümit Urfa\'da Okurlarıyla Buluştu

Yazar Ahmet Ümit, 'Elveda Güzel Vatanım' isimli kitabının imza gününde Urfalı okurlarıyla buluştu.

21.01.2016 12:18

Satış rekorları kıran kitaplarıyla son dönemde Türkiye edebiyatına damga vuran yazarlarından Ahmet Ümit, 'Elveda Güzel Vatanım' isimli kitabının imza gününde Urfalı okurlarıyla buluştu.

Ağırlıklı olarak yazdığı polisiye romanlar başta olmak üzere hemen hemen her konudaki kitabı yüksek satış rakamlarına ulaşan Ahmet Ümit, düzenlenen imza gününe okurlarıyla bir araya geldi. Ümit, etkinlikte okurları için kitaplarını imzaladı ve sevenleri ile söyleşi yaptı. Kitapları, her zaman en çok satanlar listesinde üst sıralarda yer alan Ahmet Ümit, Şanlıurfalı kitapseverlerden büyük ilgi gördü.

Gaziantepli olan ve Şanlıurfa'da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ahmet Ümit, sohbet ettiği okurlarının birlikte fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

SES GETİREN KİTAPLARIN YAZARI

Ahmet Ümit'in her birisi büyük satış rakamlarına ulaşan kitaplarından bazıları şunlar: " Beyoğlu'nun En Güzel Abisi, Sultanı Öldürmek, Aşk Köpekliktir, Beyoğlu Rapsodisi, Potasana, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Kavim, Kukla, Bir Ses Böler Geceyi, Kar Kokusu, İstanbul Hatırası, Bab-ı Esrar, Sis ve Gece, Masal Masal İçinde, Başkomiser Nevzat, Sokağın Zulası"
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ahmet Ümit Urfa'da Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement