AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Babayiğit Amasyalılarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Babayiğit Amasyalılarla Buluştu

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Babayiğit Amasyalılarla Buluştu

Büyükçekmece Amasyalılar Derneği'ni ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, Amasyalıları çok iyi tanıdığını belirterek, "Sizler en az bizim kadar AK Partilisiniz.

24.02.2014 17:21

Büyükçekmece Amasyalılar Derneği'ni ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, Amasyalıları çok iyi tanıdığını belirterek, "Sizler en az bizim kadar AK Partilisiniz. Asla Recep Tayyip Erdoğan'dan vazgeçmezsiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanımızdasınız" dedi.

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, Amasyalılar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Celal Babayiğit'e 1. sıra meclis üyesi adayı Recep Erol eşlik etti. Babayiğit'e teşekkürlerini ileten Dernek Üyesi Osman Çelik ileterek, "Sayın Başkanımızın her zaman yanındayız. Bizi kırmadığı için kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Amasyalıları çok iyi tanıdığını belirten Av. Celal Babayiğit, "Büyükçekmece'de yaşayan Amasyalıların tamamına yakını en az bizim kadar AK Partilidir. Herhangi bir hata veya eksikten dolayı asla Recep Tayyip Erdoğan'dan vazgeçmezler. Çünkü biz Başbakanımızı hep beraber sevdik. O bu ülkeyi, insanlarını sevdi. O bu ülkenin milli manevi değerlerini önemsedi ve biz ancak Recep Tayyip Erdoğan sayesinde güçlü adımlarla yürüyebiliriz" dedi.

Sırf bu yüzden Başbakan Erdoğan'ın arkasından tüm sıkıntılara rağmen koşmak durumunda olduklarının altını çizen Babayiğit, "Bir 10 yıllık Türkiye fotoğrafı serüveni var hep beraber bu fotoğrafı gördük" ifadelerini kullandı.

"SON 10 YILA BİR BAKIN"

AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, konuşmasının devamında 10 yıl önceki Türkiye ile şimdiki Türkiye'nin iyi mukayese edilmesi gerektiğini belirterek, "Dünyanın en büyük devletleri ekonomik kriz içinde. ABD, İngiltere, Fransa ciddi bir kemer sıkma politikası uyguluyorlar. Ama Türkiye tüm bu krizlere rağmen dimdik ayakta. Hatta sadece ayakta değil, aynı zamanda 100 yıldır halledemediği sağlık problemlerini halletmiş, 80 yılda yapamadığı kadar çok yol yapmış. Türkiye şu anda helikopter, füze yapmaktan, hızlı trenden bahsediyor. Recep Tayyip Erdoğan bir hedef koymuş ortaya diyor ki; 2023 yılında Türkiye, dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olacak ve biz çok iyi biliyoruz ki Recep Tayyip Erdoğan bir şey söylüyorsa Allah'tan bir kaza keder olmadığı sürece, gerçekleşecektir" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Babayiğit Amasyalılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • surmeli erdogan: Tum amasyalilar celal baskanin yanindayiz.surmeli erdogan 0 0 Yanıtla

Advertisement