Ak Parti'de İlk Aday Adayı - Son Dakika
Güncel

Ak Parti'de İlk Aday Adayı

Ak Parti\'de İlk Aday Adayı

Ak Parti Batman İl Başkanlığına başvuruda bulunan Ayhan İsen, ilk aday adayı oldu.

09.10.2013 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halen kısa adı TETAŞ olan Türkiye Elektrik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi Genel müdür yardımcılığı görevini sürdüren Ayhan İsen, 1 Kasım tarihinde görevinden istifa ederek AK Partiden Batman Belediye Başkan aday adayı olacağını söyledi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Ayhan İsen, İnşaat ve Hukuk olmak üzere 3 Üniversite mezunu olduğunu, Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde İşletme Yüksek lisansını sürdürdüğünü belirterek 2009'da AK Partiden Batman Belediye Başkan aday adayı, 2011 milletvekilliği seçimlerinde de yine AK Partiden 3 sıra milletvekili adayı olduğunu söyledi.

2014 yılında yapılacak Belediye Başkanlığı seçimi için 1 Kasım tarihinde görevinden istifa ederek adaylık başvurusunu yapacağını ifade eden Ayhan İsen "Batman'ın hak ettiği yere gelmesi, burada yaşayan hemşerilerimizin daha kaliteli hizmet alması için göreve talipli olacağım. İnşaat mühendisi, İşletmeci ve ayrıca Hukukçuyum. 1997-2001 yılları arasında 5 yıl süreyle Muş ve Siirt'te Bayındırlık Müdürlüğü görevinde bulundum. Bir şehrin nasıl imar edileceği konusunda yeterli bilgi ve donanıma sahibim. Partimin bu görevi bana layık görmesi halinde çok çalışıp Batman Belediyesini AK Partiye kazandırmak adına elimden gelen çabayı sarf edeceğim." dedi.

1966 yılında Kozluk ilçesinin Örensu köyünde dünyaya gelen ve iyi eğitim almış bir ailenin çocuklarından olan Ayhan İsen evli ve 2 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce ve Kürtçe biliyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ak Parti'de İlk Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement