AK Partili Erdem: Türkiye'ye Tuzak Kuruluyor - Son Dakika
Güncel

AK Partili Erdem: Türkiye'ye Tuzak Kuruluyor

AK Partili Erdem: Türkiye\'ye Tuzak Kuruluyor

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, liderlerin siyasi konuşmalarına, bakıldığı zaman Türkiye'ye bir tuzak kurulduğunun anlaşıldığını söyledi.

10.03.2014 20:41  Güncelleme: 12:25

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Liderlerin siyasi konuşmalarına, yapılan karalama kampanyalarına bakıldığı zaman Türkiye'ye bir tuzak kuruluyor. Türkiye'ye karşı bir saldırı var, bir kampanya var. Bugüne kadar tuzakları bir bir nasıl bozduysak, bu tuzakları da inşallah atlatacağız. Bundan hiç şüphemiz yok" dedi.

Erdem, seçim çalışmaları kapsamında partisinin ilçe teşkilatı üyeleriyle Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde bir araya geldi.

Burada konuşan Erdem, AK Parti'nin hayaller ötesi işler yaptığını belirterek, yerel seçimlerin de Türkiye'nin geleceğini belirleyeceğini söyledi.

Erdem, Türkiye'nin geçen yıl mayıs ayında ekonomide zirve yaptığını kaydederek, "Bir günde altına imza attığımız 2 ihalenin tutarı, eski Türkiye'nin 1 yıllık bütçesi kadardı. Bunlar hayal ötesi işlerdi" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin 2023 hedeflerine işaret eden Erdem, bu hedeflerin altının boş olmadığını vurguladı.

Erdem, seçimlerin esas itici gücünün teşkilatlar olduğunu belirterek, "Teşkilatımız istedikten sonra bizim Allah'ın izniyle kazanamayacağımız, seçimi alamayacağımız hiçbir yer yok dersem abartmamış olurum" dedi.

AK Parti'nin iktidarda bulunduğu 11 yıldır çok büyük işler yaptığını anlatan Erdem, "Liderlerin siyasi konuşmalarına, yapılan karalama kampanyalarına bakıldığı zaman Türkiye'ye bir tuzak kuruluyor. Türkiye'ye karşı bir saldırı var, bir kampanya var. Bugüne kadar tuzakları bir bir nasıl bozduysak, bu tuzakları da inşallah atlatacağız. Bundan hiç şüphemiz yok" diye konuştu.

Türkiye'nin gelişmesinden, büyümesinden uluslararası arenada rahatsız olan bazı kesimlerin olduğunu dile getiren Erdem, şöyle devam etti:

"Şimdi biz silah sanayimizi kuruyoruz. Niye? Çünkü Türkiye'nin bulunduğu bölge zor. Dışarıdan taşıma suyla değirmen dönmüyor. Kendi silahımızı kendimiz yapalım istiyoruz. Bundan rahatsız olanlar var. Şimdi uçak gemisi gündemimizde. Bizim yaptıklarımız onların hayallerine sığmıyor. Karşımıza dershanelerle geldiler. O da tutmadı. Kasetlerle saldırdılar. O da tutmadı. Onlar saldırıyor, meydanlar coşuyor. Onların saldırıları bize ancak güç ve kuvvet veriyor."

Erdem, Türkiye'nin bugün en önemli sıkıntılarından birinin de dış ticaretteki açık olduğunu ifade ederek, "Sebebi ne? Petrolümüz yok. Dışarıdan enerji, petrol ithal ediyoruz. Doğalgaz ithal ediyoruz, elektrik üretmeye çalışıyoruz. Bakın şimdi barajlarda su az, bu sene daha da çok sıkıntı olacak. Biz bütün gelişmiş ülkelerin yaptığı gibi nükleer enerji santrallerini mutlaka hayata geçirmek zorundayız" değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Nimetullah Topu ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Partili Erdem: Türkiye'ye Tuzak Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement