AK Parti İstanbul Kadın Kollarından İdlib'e yardım çağrısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti İstanbul Kadın Kollarından İdlib'e yardım çağrısı

AK Parti İstanbul Kadın Kollarından İdlib\'e yardım çağrısı

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığının, Türk Kızılay iş birliğinde başlattığı "Gelin İdlibli Çocukları Birlikte Isıtalım" kampanyası, 16 Şubat'a kadar uzatıldı.

11.02.2022 10:44  Güncelleme: 12:36

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığının, Türk Kızılay iş birliğinde başlattığı "Gelin İdlibli Çocukları Birlikte Isıtalım" kampanyası, 16 Şubat'a kadar uzatıldı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İdlib'de zorlu kış şartlarında yaşam mücadelesi veren çocuklar için başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.

Kampanya kapsamında 3 yaşın üzerindeki çocuklar için kullanılmamış iç çamaşırı, kazak, pantolon, bot, mont, atkı, bere, eldiven, battaniye, gıda paketi, hijyen ürünleri, çocuk bezi ve oyuncak gibi malzemeler kabul ediliyor.

Hayırseverler bağışlarını AK Parti İlçe Başkanlıklarına teslim edebiliyor. 16 Şubat'a kadar toplanan malzemeler ivedilikle bölgeye ulaştırılacak.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan, Türk Kızılay iş birliğinde yürütülen "Gelin İdlibli Çocukları Birlikte Isıtalım" kampanyasının 16 Şubat'a kadar uzatıldığını belirterek, "Zorlu kış şartları en çok çocukları etkiliyor. Yaşadıkları zorlu koşulların yanında bir taraftan da ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren yavrularımız için tüm İstanbullu kadınlarımızı kampanyamıza desteğe çağırıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İstanbul Kadın Kollarından İdlib'e yardım çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement