Başbakan Erdoğan, CHP ve MHP'ye Yüklendi - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan, CHP ve MHP'ye Yüklendi

Başbakan Erdoğan, CHP ve MHP\'ye Yüklendi

Başbakan Erdoğan, "CHP'nin, MHP'nin, Pensilvanya'nın bu üç kafadarın bir araya gelmesi burada sökmez. Bu üç kafadara karşı millet var millet." dedi.

08.03.2014 17:38  Güncelleme: 17:49

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "CHP'nin, MHP'nin, Pensilvanya'nın böyle üç kafadarın bir araya gelmesi burada sökmez, sökmez... Bu üç kafadarlara karşı millet var millet" dedi.

Erdoğan, partisinin Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, yağan yağmurun rahmet olduğunu belirterek, 30 Mart'ta Celal Babayiğit ile yerel, büyükşehir ve merkezin bütünleşmesiyle ilçeyi daha modern hale getireceklerini söyledi.

Şehirlerin doktorluğunun hastane doktorluğundan geçmeyeceğini dile getiren Erdoğan, "Şehirlerin imarı mimarlıktan geçer önce bunu bilmemiz lazım. Ama burada bir yanlış anlaşılma var diyor ki 'belediyeciliğin doktoru' eyvah yanmışız. Evet burada bir dönem değil, iki dönem değil, üç dönem değil devamlı belediyecilik yapacaksın, daha o günden bu yana hala eser ortada" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, seçime 22 gün kaldığını ve Büyükçekmece'yi bugüne kadar hiç böyle görmediğini ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Görüyorum ki siz kararı vermişsiniz ama 22 gün kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Gençler var mıyız? Hanım kardeşlerim var mıyız? Beyler var mıyız? Tabii bu ara bir de ablalar icat oldu kapıları filan dolaşıyorlar. Pensilvanya'dan idare edilen ablalar ama bizim ablalarımız burada, bizim ablalarımız bu noktada inanıyorum ki, gereken çalışmayı yapmak suretiyle gereken dersi inşallah 30 Mart'ta verecekler. Bir de onların ağabeyleri varmış, bizim ağabeylerimiz de burada. İnşallah ağabeyler de bizimkiler evvelallah Türkiye'de elele, omuz omuza... Biz Ankara'dan, onlar Pensilvanya'dan yönetiliyor fark bu. Bizim bir de gençlerimiz var evvelallah gençlerimiz de bu yolda yağmur demediler, çamur demediler koştular."

Bu sırada vatandaşların, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" diye tezahürat yapması üzerine Erdoğan, "Hiç endişeniz olmasın dik duracağız, dikleşmeyeceğiz" dedi.

"Bize biliyorsunuz çok komplolar kurdular"

Başbakan Erdoğan, kendilerine çok komplolar kurulduğunun altını çizerek, ama hiçbirinin tutmadığını ve yine tutmayacağını ifade etti.

Erdoğan, halka şöyle seslendi:

"CHP'nin, MHP'nin, Pensilvanya'nın böyle üç kafadarın bir araya gelmesi burada sökmez, sökmez... Bu üç kafadarlara karşı millet var millet. Milletin iradesini, hiçbir irade haktan başka mağlup edemez bunu böyle bileceğiz. Şu anda hesaplar yapıyorlar, nedir? Kızlar hesap yapmışlar diyorlar ki '17 Aralık'ta bunları devirelim.' Olmadı deviremediler, '25 Aralık'ta deneyelim' dediler yine olmadı. 'Şimdi 30 Mart'ta yüzde 35'in altına indirelim, nisanda da hükümeti kuralım' dediler. Bunlar bu işi ne zannediyor ya. Yani bunlar adeta herhalde tavla zarı atıyorlar, biz siyaset yapıyoruz siyaset. Biz milletle beraber yürüyoruz bu yolda ve milletle beraber yürüyeceğiz."

- İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan, CHP ve MHP'ye Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement