Ak Partili Çelik: Paket Bugün Tamamlanacak Ama Daha Sonra Açıklanacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ak Partili Çelik: Paket Bugün Tamamlanacak Ama Daha Sonra Açıklanacak

Ak Partili Çelik: Paket Bugün Tamamlanacak Ama Daha Sonra Açıklanacak
17.09.2013 15:15

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Demokratikleşme Paketi üzerindeki çalışmanın bugün tamamlanacağını, paketin kamuoyuna ise daha sonra açıklanacağını bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Demokratikleşme Paketi üzerindeki çalışmanın bugün tamamlanacağını, paketin kamuoyuna ise daha sonra açıklanacağını bildirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen Demokratikleşme Paketi Değerlendirme toplantısı başladı.

AK Parti Genel Merkezinde saat 13.30'da başlayan toplantıya, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve Başbakan Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan katılıyor.

Toplantıda pakete son şeklinin verilmesi bekleniyor. Uzun bir süredir üzerinde çalışan ve çözüm süreci kapsamında düzenlemeleri de içerisinde barındıran paketin yakın bir zamanda Başbakan Erdoğan tarafından açıklanması öngörülüyor.

-"BUGÜN AÇIKLANMAYACAK"-

AK Partili Çelik ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Demokratikleşme Paketi üzerindeki çalışmamız devam ediyor ve bugün tamamlanacaktır. Başbakan, bugün paketi kamuoyuna açıklamayacaktır. Demokratikleşme Paketi'nde yer alan hususların tedvini ve metinlerin bir bütün olarak redaksiyonu için makul bir süreye ihtiyaç vardır. Başbakanımız, önümüzdeki günlerde müstakil bir program ve basın toplantısı ile Demokratikleşme paketini kamuoyuna arz edecektir" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ak Partili Çelik: Paket Bugün Tamamlanacak Ama Daha Sonra Açıklanacak - Son Dakika


Advertisement