Akademisyenler Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Akademisyenler Kahvaltıda Buluştu

Akademisyenler Kahvaltıda Buluştu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, İKÇÜ öğrencilerine burs ve sosyal projelerinde destek olmak amacı ile kahvaltı organizasyonu düzenledi.

15.10.2013 03:00

Hem kahvaltı hem de öğrencilere destek

Çiğli Ana Yerleşke koruluk alanında gerçekleştirilen pikniğe akademisyenler aileleriyle birlikte katılarak; yeni başlayan akademik yıla enerjik bir başlangıç yaptı.

Kahvaltı sırasında bir konuşma yapan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, hızla gelişen üniversitenin başarılarının yanında sosyal ve beşeri ilişkilerinin de aynı oranda gelişmesinin önemine vurgu yaptı. Sosyal başarının çalışma hayatına yaptığı önemli etkiye dikkat çeken Rektör Prof.Dr. Akhan, İKÇÜ ailesine önemli mesajlar verdi. Prof.Dr.Akhan şunları kaydetti:" Üniversitede dostlukları, güzel iletişimleri, başarılı çalışmaları geliştirelim. Çok hızlı gelişiyoruz, idari kadro olarak, akademik personel sayısı bakımından devamlı büyüyoruz. Ama bu büyümenin yanında sosyal anlamda da ilişkilerimizi canlı tutmalıyız. Sosyal ve manevi ilişkilerimiz çok daha kuvvetlensin"

İKÇÜ koruluk alanında keyifli bir piknik yapan akademisyenler Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi Mücahit Yalçın Öztüfekçi'nin verdiği mini konseri de dinleme şansı buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akademisyenler Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement