Akhisar'da İntihar Eden Avukat Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Akhisar'da İntihar Eden Avukat Toprağa Verildi

Akhisar\'da İntihar Eden Avukat Toprağa Verildi

Manisa'nın Akhisar İlçesi'ndeki bürosunda tabancayla intihar eden 34 yaşındaki avukat Gökhan Sertel, Akhisar Adliyesi önündeki törenin ardından toprağa verildi.

07.09.2013 16:09

Manisa'nın Akhisar İlçesi'ndeki bürosunda tabancayla intihar eden 34 yaşındaki avukat Gökhan Sertel, Akhisar Adliyesi önündeki törenin ardından toprağa verildi.

Avukat Gökhan Sertel dün sabah Paşa Mahallesi, 5 Sokak numara 91'deki bürosunda kanlar içinde bulundu. Bekar olan ve bir süredir psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen Gökhan Sertel'in tabancayla intihar ettiği belirlendi. İntihar nedeni henüz bilinmeyen Serter'in İzmir Adi Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından alınan cenazesi, Akhisar Adliyesi'ne getirildi.

Burada düzenlenen törene Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız, Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Adalet ve Komisyon Başkanı olan Ağır Ceza Hakimi Üzeyir Şendil, Serter'in 100 kadar meslektaşı, hakim ve savcılar ile yakınları katıldı. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından Manisa Barosu Akhisar Temsilcisi Ümit Arışlıel, Sertel'in başarılı bir avukat olduğun belirtip, genç yaşta aralarından ayrılmalarından duyduğu üzüntüyü dile getirip, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diledi. Daha sonra yakın arkadaşı Enis Sağlam, Serter'in özgeçmişini okuyup, "Ruhu şad olsun" dedi.

Serter'in daha sonra Karakurt Beldesi'ne götürülen cenazesi buradaki camide öğle vakti kılınan namazın ardından belde mezarlığındaki aile kabristanında gözyaşları içinde toprağa verildi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar'da İntihar Eden Avukat Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement