Akil İnsanlar Heyeti Keçiören'de Stk'lar ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Akil İnsanlar Heyeti Keçiören'de Stk'lar ile Bir Araya Geldi

Akil İnsanlar Heyeti Keçiören\'de Stk\'lar ile Bir Araya Geldi

Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Grubu Başkanı Ahmet Taşgetiren, yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştireceklerini söyledi.

08.05.2013 21:10

Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Grubu Başkanı Ahmet Taşgetiren, yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştireceklerini söyledi.

Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Grubu, Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi'nde çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri ile toplantı yaptı. Toplantı nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alındı. Kültür merkezinin çevresi polis tarafından ablukaya alındı. Toplantı sırasında İşçi Partisi (İP) üyesi bir grup protesto eylemi gerçekleştirdi.

Toplantı öncesi basın mensupların sorularını cevaplandıran Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Grubu Başkanı Ahmet Taşgetiren, yarın Başbakan Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştireceklerini ifade etti. Taşgetiren, 13 ilde görüşmeler gerçekleştirdiklerini kaydederek, yaptıkları görüşmelerde bu sürece Türkiye'nin neden ihtiyacı olduğunu anlattıklarını ifade etti. Yüzlerce sivil toplum örgütü ile görüştüklerini söyleyen Taşgetiren, şehit aileleriyle de bir araya geldiklerini kaydetti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akil İnsanlar Heyeti Keçiören'de Stk'lar ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement