AKSA Jeneratör, Azerbaycan pazarında büyümeyi hedefliyor - Son Dakika
Güncel

AKSA Jeneratör, Azerbaycan pazarında büyümeyi hedefliyor

AKSA Jeneratör, Azerbaycan pazarında büyümeyi hedefliyor

AKSA Jeneratör, Azerbaycan'da düzenlenen ve Hazar Bölgesi'nin enerji alanındaki tek etkinliği olan Caspian Power Fuarı'na katıldı.

09.06.2017 13:30  Güncelleme: 13:31

Dünyanın ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olan AKSA Jeneratör, 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen Caspian Power Uluslararası Elektrik ve Alternatif Enerji Fuarı'na katıldı. Enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji alanında Hazar Bölgesi'nin tek etkinliği olan Caspian Power'da en yeni ürün ve hizmetlerini tanıtan AKSA Jeneratör, en iyi stant ödülünü de kazandı. Bu yıl 7.'si düzenlenen Caspian Power Fuarı'nın katılımcıları arasında Azerbaycan, Beyaz Rusya, Türkiye gibi birçok ülkeden elektrik enerjisi endüstrisi, nükleer enerji mühendisliği, ölçüm araçları, kontrol, endüstriyel ve ev enerjisi, enerji tasarrufu teknolojileri, radyo frekansı kabloları, endüstriyel otomasyon kabloları gibi birçok alanda hizmet veren şirketler yer aldı.

Fuara ilişkin konuşan Aksa Jeneratör Ceo'su Alper Peker, "Azerbaycan, Hazar Bölgesi'nde hızla gelişen bir pazar, enerji de bu pazarda en hızlı gelişen sektörler arasında yer alıyor. Tarihi ve kültürel bağlarımız olan bu coğrafyada, ülkenin gelişimi adına stratejik işbirlikleri yapabilme potansiyelinden büyük heyecan duyuyoruz. Caspian Power, enerji sektöründeki deneyimimizi, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sadece Azerbaycan pazarına değil tüm bölgeye tanıtabilmek adına büyük önem taşıyor. Fuarda geliştirdiğimiz ilişkilerin olumlu yansımalarını en kısa sürede göreceğimize inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AKSA Jeneratör, Azerbaycan pazarında büyümeyi hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement