Aksaray'a Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Aksaray'a Şehit Ateşi Düştü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Aksaray\'a Şehit Ateşi Düştü

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 28 yaşındaki Uzman Çavuş İlker Tosun'un baba evi Aksaray'a ateş düştü.

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 28 yaşındaki Uzman Çavuş İlker Tosun'un baba evi Aksaray'a ateş düştü.

Şehit Uzman Çavuş İlker Tosun acı haberi, Gülağaç İlçesi'ne bağlı Demirci Beldesi'nde oturan annesi Hatice, ağabeyi Ahmet ve kardeşleri Muhammet ile Ayşe Tosun'a askeri yetkililer tarafından verildi. Kamyon şoförü olan baba Orhan Tosun'un ise kamyonuyla yük götürdüğü için İstanbul'da olduğu ve acı haberi aldıktan sonra uçakla memketine dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

KARDEŞİ DE UZMAN ÇAVUŞ OLARAK ATAMA BEKLİYOR

Bekar olan 4 yıllık Uzman Çavuş İlker Tosun'un, kardeşi Muhammet Tosun'un da uzman çavuşluk sınavını kazandığını ve atanmasını beklediği öğrenildi. - Aksaray

Kaynak: DHA