Aksaray'da Yan Bakma Nedeniyle Çıkan Kavgada Yolcu Bıçaklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aksaray'da Yan Bakma Nedeniyle Çıkan Kavgada Yolcu Bıçaklandı

08.02.2024 11:56  Güncelleme: 01:06

Aksaray'da özel halk otobüsünde yolcular arasında çıkan kavgada, 'yan bakma' nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bir yolcu bıçakla yaralandı. Saldırgan yolcu kaçarken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

AKSARAY'da, özel halk otobüsünde yolcular arasında 'yan bakma' nedeniyle çıkan kavgada Abdulrahim T. (18), kolundan ve kalçasından bıçakla yaralandı. Polis, kaçan saldırgan yolcunun kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Bedir Muhtar Mahallesinde meydana geldi. Özel halk otobüsündeki yolcu Abdulrahim T. ile ismi öğrenilemeyen başka bir yolcu arasında 'yan bakma' nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Abdulrahim T., sol kolundan ve kalçasından bıçaklandı. Bu sırada sürücü de otobüsü durdurdu. Otobüsün durmasını fırsat bilen saldırgan yolcu, araçtan inip kaçtı. Abdulrahim T. ise ihbarla gelen sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis, kaçan saldırgan yolcunun kimliğini belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Yan Bakma Nedeniyle Çıkan Kavgada Yolcu Bıçaklandı - Son Dakika


Advertisement